Beauty

What is it that you truly desire?

Hello, babes!

We meet again!

Dacă este ceva ce ne va ține mereu alerte, acel ceva va fi mereu nevoia de ceva nou, ceva frumos, exciting, care să ne păstreze atenția la cota maxime și entuziasmul la fel!

De testatul/încercatul produselor noi ce apar pe piața sperând de fiecare dată că vor fi THE ONE pentru noi, nu ne vom plictisi vreodată…

Mereu ne-am păstrat ochișorii larg deschiși pentru tot ceea ce e nou și must-have. Am căutat mereu acel ceva special pentru noi.

Dar… câteodată, vedem la o prietenă, colegă sau pur și simplu la un complet străin în mall sau pe stradă, ceva pe care ni se pune pata și știm acolo și atunci: WE HAVE TO HAVE IT!

Poate unele dintre noi așteptăm câteva zile să vedem, o fi doar o chestie de moment sau nu…? Apoi devine din ce în ce mai clar, nu, nu ne trece, this is our new LIFE GOAL!

Foloseam același ruj roșu – because THE GIRL WITH THE RED LIPS – deja de câtva timp și am văzut la o prietenă în portfard ceva ce mi-a trezit interesul. Ea avea rujul într-o nuanță mai cuminte, un nude, dar eu îmi doreama cel roșu aprins, pe care să-l port cu foc pe buze!

Am cerut rujul: Hei, aș vrea să văd și eu rujul tău de la Lancôme dacă se poate! Și de atât a fost nevoie!

,,WOW! Ce aplicator interesant, cum e? Nu îți bagă bețe în roate când îl aplici? Nu depăsești conturul buzelor? A, nu? Serios?… Hhmmm …”

Lancôme Matte Shaker – nuanța RED’Y IN 5

Acum că am rujul Lancôme Matte Shaker, da, exact așa e cum îmi spusese prietena mea. Suuuuper ușor de aplicat, iar nuanța de roșu e exact așa cum mi-am dorit eu și în plus, persistă!

Apoi mi-am dorit să am parte de răsfăț și mai mult și mai complex și mi-am dorit să încerc ceva ce nu am mai încercat până acum: un exfoliant pentru ten și l-am găsit… și e cu ZAHĂR! #yummyemoji

Srub-ul este de la Saffee și se numește Saffee Cleansing Melting Jelly Scrub #love

Se aplică pe ten și se masează tenul cu mișcări circulare vreme de maxim 2 minuțele și apoi clătești! Sinceră să fiu, îl folosesc doar când fac o baie lungă cu un răsfăț de la A-Z, asta pentru că mă face să mă simt fancy și în același timp, pentru că nu știu cum să îmi clătesc tenul la chiuvetă fără să mă ud până la coate… #whatcanisay

Saffee Cleansing Melting Jelly Scrub

Saffee este un brand de la care am încercat chiar foarte multe produse pentru skin care până acum!

Notino are luna aceasta o campanie tare frumoasă, vorbește exact despre aceste situații despre care v-am povestit și eu acum. Un produs văzut la o prietenă, la muncă sau la un complet străin în mall sau pe stradă, fie dorința de a încerca ceva nou, ceva frumos, pentru tine și sufletul tău. I get it! Been there, done that a million times…

Cheers to you Notino for keeping it real and down to Earth!

Real life beats movies anytime…

So tell me… What is it what you truly desire?

Leave a Reply

Your email address will not be published.