Beauty

We’re WOMEN

Vine ziua noastră, a tuturor femeilor. Da, știu la ce te gândești, ziua noastră e în fiecare zi, dar o zi oficială, pe an, trebuie!

Chiar dacă spunem că nu ne dorim nimic, că avem tot ceea ce ne trebuie, în secret, toate așteptăm cadouri de 8 martie. Fie că e un nou parfum pe care trebuie să îl avem, fie că rujul nostru preferat e pe terminate, ceva, un mic gest, așteptăm cu entuziasm. Și oh, cum știm să ne bucurăm …

Dacă sunteți în pană de idei, hai să vă dau câteva din ceea ce îmi place mie. O paletă de farduri de la Makeup Revolution e mereu binevenită.

Paleta la care revin eu iar și iar, este Makeup Revolution Reloaded datorită gamei largi de variante din care pot alege. Fie că îți faci un cadou ție sau unei persoane dragi, cu ajutorul acestei palete îți poți asigura versatilitatea de care ai nevoie. Eu am avut nevoie de culori vii, intense!

Makeup Revolution Reloaded – Marvellous Mattes

Nu contează dacă ești in the mood pentru culori mate, metalice, perlate, sclipitoare sau sidefate, aici le ai pe toate.

Fă-ți un cadou ție – pentru că meriți – aruncă o privire să vezi ce culori îți lipsesc și alege o paleta în consecință.

Fă-i un cadou mamei tale, prietenei tale și dacă vrei o alegere sigură, alege-i o combinație de nuanțe de nude, beige și rose, plus o idee de sclipici. Simplu, feminin și elegant.

Makeup Revolution Reloaded – AFFECTION

Culorile sunt intens pigmentate și chiar și persoanele care sunt novice în ceea ce privește machiajul, vor încerca culorile paletei.

Poate persoana căruia îi cauți o mică atenție de 8 martie este fan rujuri Nyx și atunci îți recomand NYX Lip Lingerie … #todiefor.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie – 05 Beauty Mark 4 ml

Babe, sunt convinsă că vrei primi o mulțime de cadouri, că ești cea mai importană femeie din viața cuiva, iar indiferent ce ce vei alege tu la rândul tău, va fi cu succes!

Tu ce-ți dorești, în secret, de 8 martie?

Love, Daiana

The girl with the red lips

Leave a Reply

Your email address will not be published.