Beauty

Waterproof eyes!

Hello, babes!

It’s me again!

Ne revedem pe blog și afară tot cald și soare! Încă e vară în toată regula! Cum alegeți să vă petreceți zilele toride de vară? Oare la fel ca și mine?

Sunt curioasă dacă vă place apa, bălăceala, la fel de mult precum îmi place mie! În zilele caniculare singurul meu gând este cum aș putea face să ajung cât mai repede la o piscină ca să mă răcoresc! Și da, sunt genul care nu se simte bine până nu încearcă toata toboganele dintr-un aquapark!

La mare, la psicină, ne dorim mereu să fim complet fără griji. Doar mergem acolo să ne relaxăm, să ne deconectăm așa că ultimul lucru la care aș vrea să-mi stea mintea sunt genele mele.

Vara se cere un rimel waterproof obligatoriu!

Când vine vorba de rimel rezistent la apă recunosc că nu toate rimelurile pe care le-am încercat și făceau ceea ce pretindeau, iar în final, mereu rămâneam cu ochii încercuiți cu negru just like a panda except I was not cute!

Mă uitam mereu la rimelurile scumpe crezând că they do the trick însă online reviews m-au făcut să mă răzgândesc și la ultima mea sesiune de shopping online am rămas fixată pe un chilipir cu super reviews din partea fetelor!

Check it out!

Essence Lash PRINCESS – folosesc acest rimel deja de 1 lună și momentan este preferatul meu! De ce spun chilipir? Ei bine, rimelul doar costa 14 lei! Believe me you!

Un negru intens și o perie deasă care ajută la alungirea genelor dând un efect de gene false și în plus, nu pătează! Pune în valoare forma ochilor mei și da, e waterproof și l-am testat și la bazin, pe tobogane… ! The ultimate test! A trecut cu brio!

Și pentru că putem povesti și de design, este superb! Un recipient feminin, delicat, just perfect! În plus, se numește Lash Princess deci e pentru tine pentru că you’re a princess!

Ladies, acest rimel rezistent la apă chiar e pentru toate buzunarele și vi-l recomand cu mare drag! Nu veți regreta investiția, promise! #chilipir

Hai să avem zile frumoase, cu zâmbet! Să ne petrecem zilele de vară așa cum ne dorim!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.