Lifestyle

Turn on your senses

Hello, happy people!

Astăzi abordăm și povestim despre un subiect despre care nu s-a mai povestit până acum la mine pe blog!

Poate știi deja asta sau poate nu, însă ne-am mutat în casă nouă de curând și nu am fost niciodată – până de curând – interesată de aromaterapie, dar am tot văzut că nu sunt completele casele fără acea mireasmă a lor.

Uite așa am început să mă documentez și eu puțin și am aflat că aromaterapia influențează starea de spirit, buna dispoziție și per total, cum ne simțim.

Mai apoi, dacă am stat bine să mă gândesc, de câte ori am legat eu amintiri de un anumit miros, de o anumită mireasmă. Unele mă duc la ai mei acasă, altele la ieșiri alături de prieteni, altele în mijlocul naturi… să nu subestimăm mirosul, zic!

Mi-am dorit casă mea să îmi dea o extra stare de bine cu mireasma ei și totodată am vrut să mă asigur că totul mă reprezintă.

Am ales brand-ul Ashleigh & Burwood London și mai exact, am găsit un mix pe care când l-am citit am simțit că poate fi pentru mine: lemn de santal, patchouli, portocala, din categoria lemnoase, pe scurt: SANDALWOOD

Am știut sigur că nu îmi doresc ceva fresh pentru că nu am cumpărat un astfel de parfum pentru mine niciodată și am ales de data asta să merg pe instinct!

Un ulei aromatic pe care când l-am mirosit am știut atunci și acolo, l-am găsit! Îmi place foarte mult și e pentru mine și cuibul meu.

Mirosul persistă, doar câteva picături sunt suficiente & we are set!

Care este amprenta casei tale, care este personalitatea ta și cum se reflectă ea în mireasma casei tale?

Love, Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.