Beauty

Tired skin, go away!

Hello, ladies!

It’s me again!

Ne revedem iar pe blog pentru a povesti ca fetele, despre unul dintre subiectele cele mai de actualitate în ultimul timp, ș-anume: skincare.

E sesiune, mai am două examene. Încerc să bifez toate lucrurile de pe to-do list și vreau să le duc la bun sfârșit ca lucru bun făcut, fără jumătăți de măsură … și asta se vede.

Nopțile dormite superficial, trezitul dimineața la 5 înainte de examene, alergătura de zi cu zi, purtatul măștii, alimentația haotică (între timp ce scriu acest articol mănânc un Kinder maxi), stresul și agitația se văd.

Se văd toate pe tenul meu.

În ultimul timp recunosc că am încercat să mă îngrijesc mai bine ca niciodată de ten și chiar dacă nu făceam asta sistematic, poate doar rar, mi-am propus să încep o rutină în ceea ce privește: scrub față .

Având tenul sensibil, mai ales acum când e atât de rece afară, am știut de la bun început că nu voi rezolva nimic cu un scrub foarte abraziv. Ba chiar dimpotrivă, eram sigură că voi înrăutăți situația.

Am început să caut ceva ce să îmi curețe tenul în profunzime, să elimine impuritățile și în același timp să fie blând cu tenul meu.

Am găsit de la TOLPA un gel exfoliant pentru pielea obosită, se numește Tolpa Green Matt. Bifa și căsuța mea cu cerința ca produsul să fie cât mai natural, fiind un produs 100% vegan.

Gelul miroase frumos, a plante și nu este prea agresiv cu tenul meu. Exfoliază tenul frumos însă în același timp îl și protejează. Dacă te întrebi pentru ce tip de ten este, răspunsul este: pentru ten sensibil, ten gras, ten cu probleme și ten mixt. Pe scurt, este potrivit pentru orice tip de ten so go for it!

TOLPA GREEN MATT

Un tub are 100 ml și partea bună e că o cantitate mică acoperă tot tenul, deci te vei putea folosi de gelul exfoliant o perioadă îndelungată.

Să ne îngrijim de tenul nostru cât de frumos posibil, zic. Îngrijirea asta nu trebuie să fie un lux ci o necesitate. Un răsfăț pe care știu sigur că îl meriți pentru că alergi toată ziua bună ziua și îți dedici câteodată mai mult timpul altora decât ție.

Să nu uităm că e important să rămânem și cu sufletul bun, se reflectă la exterior.

Te îmbrățișez cu drag!

A voastră,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.