Lifestyle

Summer on my mind!

Hello, hello, hello!

It is me again!

Ladies, ne revedem pe blog cu un super vibe, un vibe fresh, de vară! Sesiunea de examene e acum doar o amintire și uite-așa, să dăm, oficial, startul verii!

Vouă unde vă zboară gândul atunci când vă gândiți la zilele lungi, însorite și călduroase de vară? Ei bine, personal, nu mă pot gândi decât la o băutură rece, delicioasă, undeva la mare, pe o plaja cu un șezlong comod sau poate o piscină… jacuzzi… Ah, dreamy!

E vară, e soare și știu că mereu ne stă gândul la concedii sau măcar o mică escapadă în care să uităm de toate grijile, în care să putem să ne deconectăm. #relax

Însă, pentru că suntem fete, știu care este primul gând pe care îl avem înainte să plecăm undeva: Ce voi purta? Oare ce ținute îmi pregătesc?

I am your true friend așa că m-am gândit să vin în ajutorul vostru cu câteva sugestii și astăzi povestim despre costume de baie și mai exact, cel mai recent costum de baie pe care l-am achiziționat eu. E colorat, e fresh, e vesel, calitativ, îmi îmbrățișează corpul frumos și mă avantajează.

Ta-da!

Zilele trecute dădeam o raită prin Decathlon și raionul multicolor unde stau frumos așezate zeci de modele de costume de baie nu are cum să nu îți capteze privirea!

M-am lăsat dusă de val și uite alegerea mea cea nouă!

Print-ul jungle like de pe acest costum de baie a fost cel care m-a atras prima și prima dată. Nu aveam ceva asemănător acasă și logica mea a fost simplă: I have to have it!

Un mix de culori intense – verde crud, verde mentă, oranj, fuchsia – pe un fundal negru care nu face decât să le scoată în evidență. Sună bine pentru mine! #junglemix #embracethejungle

Când a venit vorba de mărimi, firesc, Decathlon nu te constrânge cu nimic. În cazul meu, probabil și al vostru, partea de jos are o mărime și cea de sus, alta.

Mix&Match până găsești varianta potrivită corpului tău. Cu atât mai mult cu cât vin în ajutorul nostru cu variante de mijloc și uite-așa, sutienul costumului meu de baie este L-XL .

Când ne pregătim de orice concediu sau city break care implică o bălăceală de orice fel, totul pornește și se construiește în jurul costumului de baie. În opinia mea, el e piesa centrală și mai apoi toate accesoriile se cumpără în consecință, se asortează. Suntem în asentiment? #hopeso

Zis și făcut! Am nevoie de prosop!

Prosopul meu verde neon, tot de la Decathlon, îl aveam deja și voi pe contul meu de Instagram, l-ați tot văzut. E și el parte din acest outfit. Când vine vorba de prosoape de baie puteți alege dintr-o gamă variată de texturi, culori și mărimi. #somanychoices

E super-soft la atingere, plăcut la piele și se usucă extrem de repede! Perfect pentru vară!

Now let’s talk about shoes! Ei bine, nu chiar pantofi, ci mai bine zis, papuci de plajă . Poate nu purtăm zilnic, dar la apă sunt un must-have! Alegerea mea a fost firească, am văzut același jungle print însă de data aceasta pe alb-negru. ,,Perfect!” mi-am zis. Sunt frumoși și totuși mai discreți, vor lăsa costumul de baie să iasă în evidență.

Și uite cum, în final, am avut de toate. I am set!

Miss Summer, here I come!

Tu ești pregătită pentru vară, babe? Dacă ai lucruri care încă îți lipsesc, dă o raită pe la Decathlon și sigur le găsești!

Pe data viitoare, honey bee! Să avem o vară de poveste!

Love,

Daiana

The girl with the red lips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.