Beauty

Stay Matte & Lovely

Hello, beauty!

Ne întâlnim iar pe blog și de data aceasta vorbim despre buze. Știu că mereu sunteți în căutare de noi nuanțe, mereu testați rujuri noi, sunt convinsă că aveți o colecție întreagă!

Oricât de sofisticate sunt toate rujurile pe care le încercăm, din când în când, poate chiar destul de des, ne întoarcem la un look clasic, un finish mat.

E iarna, frig, vântul suflă necontenit, iar ultimul lucru de care avem nevoie, e ca părul nostru să se lipească de buze și să ne întindă rujul pe ten. Știu că nu-ți place când se întâmplă asta, personal I hate it. Iar să avem părul mereu prins, nu e nici sănătos, nici stylish …

Așa că, finish mat să fie și să nu avem niciun disconfort între timp ce arătăm fabulos!

Pe lângă rujul roșu, care este cel mai apropiat de sufletul meu, în viața de zi cu zi, cel mai des recurg la un look curat, fresh, feminin, tineresc. Iar rujul Rimmel STAY MATTE , mă ajută să fac exact asta.

Aceasta e nuanța mea de zi cu zi, dacă nu recurg la nude.

Culoarea este intensă, bogată și nu e nevoie de foarte multe straturi astfel buzele nu sunt încărcate nicidoată. Nu ne place să ne facem griji pentru retușarea buzelor, suntem prea ocupate, iar cei de la Rimmel știu asta. Acest liquid lip colour are o rezistență de lungă durată, cu un finish catifelat.

We know you kiss and don’t tell … așa că rujul lichid mat e rezistent la sărut, atingere și transfer. #ohlove

Unde mai pui că e și rezistent la apă: hello, Miss Rain! I see you!

Fetele mele, pe NOTINO găsiți 9 nuanțe disponibile, ce se pliază perfect pe gusturile voastre. Inclusiv o nuanță de roșu, FIRE STARTER , care arată demențial de bine. #fire

Voi știți deja că sunt un mare fan Rimmel London și că achiziționez toate produsele lor de pe NOTINO.

Nu uit nici că e februarie, ceea ce înseamnă Valentine’s Day! #ziuaindragostitilor

Dacă aveți cui, soptiți frumos și sugestiv, că pe Notino se găsește tot ceea ce vă doriți …! V-ar sta bine cu un nou ruj, un nou parfum, un nou fard… you deserve it all, implicit cadouri pentru Valentin’s Day .

Sau poate îți dorești un cadou personalizat, un cadou ce să poarte numele tău sau un mesaj drag sufletului tău și poți apela la gravarea cu laser, pe o sticluță de parfum!

Abia aștept să văd ce alegeți și ce părere aveți!

Alege, poartă, feel good, be YOU!

Leave a Reply

Your email address will not be published.