Beauty

Sonic Smile: a beauty must-have

Hello again, cute face!

E timpul să vă spun impresiile mele finale în legătură cu peria de dinți electrică Sonic Smile de la Silk’n România.

Pe 14 mai anul acesta, făceam împreună cu voi, aici pe blog, unboxing-ul periei de dinți și eram super încântată de tot. Dacă nu ai apucat să citești acel articol, ți-l las AICI.

Citește-l și întoarce-te, te aștept!

Țin minte cât de entuziasmată eram, vă spuneam atunci că este prima mea perie de dinți electrică. De atunci am folosit doar periajul electric și nu și cel manual pentru a vă putea da un feedback cât mai corect.

Înainte de a vorbi despre Sonic Smile, studenta la medicină dentară din mine, se vede nevoită să facă câteva precizări despre periajul dentar, așa, la modul general.:

După cum deja bine știi, igiena orală este obligatorie și periajul dentar este principalul mijloc de realizare și menținere a igienei orale.

Periajul dentar este cel mai frecvent și eficient mijloc actual de prevenire și eliminare a plăcii bacteriene care este a BIG NO-NO!

Nu știu dacă știai asta, dar periajul obligatoriu este cel de seară. Prin urmare, dacă îți stă în obicei să mai sari peste el, te sfătuiesc să te mai gândești puțin și să-l faci obligatoriu, să-l faci literă de lege.

Periajul de dimineață  acționează ca un masaj asupra gingiei, stimulează tonusul, circulația și vascularizația gingivală. Este ca un fel de `Bună dimineața!` pentru cavitatea bucală.

Timpul de periaj este de 3-5 minute și trebuie efectuat zilnic.

Unde mai pui că dinții sunt carte de vizită, mai mult decât unghiile și cu asta cred că am spus tot. Mâinile le mai pui la spate, sub masă sau le bagi în buzunar însă dinții nu știu cum ii ascunzi…

Știi și tu că n-ai pupa vreun băiat cu dinți EW!… ei bine, e valabil și invers.

So wash your teeth & you’ll be KISSABLE! #kisskiss #muah!

Acum că sunt cu sufletul împăcat *respirăușurată* putem trece mai departe și vreau să continui prin a vă spune ceva ce nu știam până anul acesta, când am studiat la facultate în semestrul 2 materia –MEDICINĂ DENTARĂ PREVENTIVĂ- .

ȘTIAȚI CĂ?: ” Periuța electrică a fost inițial concepută pt pacienții cu handicap fizic, psihic sau spitalizați și imobilizați temporar.” Asta ca să vezi că nimănui nu-i lipsește igiena orala, indiferent de situația în care se află…

Ei bine, pe asta nu o știam. Firesc că în momentul de față peria electrică poate fi recomandată tuturor pacienților, începând cu cei care poartă aparate dentare fixe, continuând cu cei cu probleme parodontale și pacienților care, pur și simplu nu au răbdare în a folosi periuța manuală, sau nu au dexteritate.

În plus, există periuțe electrice special concepute pentru copii. #babyteeth

Am folosit peria electrică Sonic Smile în tot acest timp, am adus-o cu mine și acasă la Satu Mare. #ineedyou

La început, o foloseam chiar și de 4 ori pe zi din dorința de a-i încerca toate programele disponibile. Despre acestea v-am vorbit în primul articol pe blog, AICI.

Aveți ocazia să vedeți cum s-a comportat capul periei în tot acest timp și aveți ca termen de comparație peria voastră de dinți. Stiți cum se deteriorează aceea după o lună jumătate de folosință zilnică.

Vă spuneam și în primul articol că se încarcă la priză sau USB #travelfriendly. Eu de când o am, nu am incărcat-o nici măcar o dată și dacă stau să mă gandesc că o folosesc zilnic, de minim 2 ori, are autonomie foarte mare bateria. #happy

Cel mai des folosesc programul `CLEAN`. Pornesc periuța, încep periajul și din 30 în 30 de secunde periuța face o pauză de 0,5 secunde, iar după 2 minute se oprește singură. Dimineața folosesc și programul `MASSAGE`.

Despre periajul electric:

  • timpul de periaj este similar cu cel al periajului manual
  • pentru o igienizare corectă trebuie să respecți aceleași reguli ca în cazul periajului manual
  • periuța se deplasează vertical de la ,,roșu la alb” ( de la gingie în sus )
  • în anumite condiții periajul electric poate fi mai eficient în reducerea plăcii bacteriene și implicit a gingivitelor
  • periajul electric nu se asociază cu substanțe de albire a dinților.

Lesne de înțeles că da, recomand SONIC SMILE mai departe și sincer, consider astfel de produse o investiție. E ceva ce te privește pe tine, personal.

Am pus acest articol pe blog la categoria BEAUTY și pe bună dreptate.

Începem fiecare dimineață prin a ne face toaleta. Înainte de a pune orice haină, orice machiaj, orice accesoriu, orice pantof, te îngrijești de corp, de tine.

Periajul dentar stă la fundația îngrijirii tale.

Aștept mesajele voastre, babes, ca de obicei!

Am pus mult suflet în articolul aceasta, mi-am dorit să fie educativ, să fie informativ, să fie altfel.

Aveți peria electrică Sonic Smile AICI.

Și înainte de a încheia, împreună cu cei de la Silk’n România, pregătim ceva super pentru voi, my babes!

!SOON!

Your, Daiana.

Semnat: The girl with the red lips.

Leave a Reply

Your email address will not be published.