Beauty

Skin care, the best care!

Hello, babe!

Mă bucur că ne auzim iar pe blog!

Dacă tot e iarnă și e frig, hai să vorbim puțin mai amănunțit despre ten. Consider că el este, din păcate, cel mai expus frigului.

Ce putem face să îl ajutăm? Ei bine, înainte de orice cremă, înainte de orice device, aș vrea să nu uiți să îți menții tenul, organismul, hidratat. Așa că, bea apă, babe! A da, și fresh de portocale, hai cu vitamina C!

Recent am descoperit acest device de la NOTINO , PMD beauty clean se numește și vreau să îți povestesc și ție despre el.

Disponibil în trei culori foarte elegante, al meu e un roz pudra, foarte feminin. #begirly

Un design foarte chic, un meniu simplu, explicit, te împrietenești cu PMD beauty clean imediat! #newfriend

Mai exact, PMD beauty clean , e o perie electrică facială, care mă ajută să îmi curăț tenul într-un mod simplu, delicat, deloc agresiv și vine în ajutorul meu când vine vorba de impurități, sebum.

Cât de des îl poți folosi? Ei bine, zilnic. Trebuie să îți umezești tenul, să aplici produsul tău preferat de curățare și să masezi ușor tenul cu ajutorul aparatului.

Potrivit pentru toate tipurile de ten, PMD beauty clean are 4 programe diferite, 2 pentru cu curățare și două anti-aging. Prietenos cu toate vârstele. Pe de o parte are peri fini din silicon ce ajută la masajul tenului, iar pe cealaltă parte un quartz rose, ce se încălzește.

Îl încarci la priză, stă în picioare,și da, e waterproof, așa că îl poți păstra în baie liniștită, unde îți e mai la îndemână. În plus, are un design ergonomic. #comfy

Toate ca toate, dar dacă mergem și la sală, lucrurile se complică puțin. Transpirație, praf, pori dilatați… my God! Uite, babe, cei de la Pretty Athletic știu asta și au ceva ce să ne ajute : PRETTY ATHLETIC WORKOUT GLOW #shinebright

E un produs vegan, permiteți-mi să încep cu asta și să continui cu: nu testează pe animale, un produs 98% natural. Numai vești bune!

Putem folosi acest produs înainte și după antrenament. Curățăm temeinic, hidratăm și reîmprospătăm tenul. Printre ingrediente avem apă de trandafiri și acid hialuronic.

Și o ultimă armă, în arsenalul meu pentru iarnă, e cea din poza de mai sus. E vorba despre PMD Beauty Personal Microderm Pro și ajută la exfolierea tenului, efectul de vacuum lăsându-l fresh!

Fetele mele, suntem în a patra zi a lunii decembrie și luna cadourilor e aici. Fie că îți faci un cadou ție, fie că pregătești o atenție pentru cineva drag, nu uita că înainte de toate, ești datoare cu o faptă bună, o îmbrațișare, o vorbă caldă…

Leave a Reply

Your email address will not be published.