Beauty

Shine on!

Hello, beautiful!

Articolul acesta va fi cu și despre sclipici. Știu, știu deja că toate strălucim în felul nostru, dar nu strică puțină strălucire în plus.

We all shine bright like diamonds, anyway …

Știți deja că am fost și anul acesta la festivalul UNTOLD. A fost a treia oară pentru mine și m-am simțit extraordinar și de data aceasta! Am participat la prima ediție, la cea de a doua și la aceasta de anul acesta, ediția cu numărul 5. It keeps getting better and better!

Particip la festivale în principal pentru muzică, pentru artiști, dar și pentru că timp de 4 zile, am șansa de a mă bucura de atmosfera de acolo. Acolo îmi place tot ceea ce mă înconjoară. Acolo te poți deconecta de cotidian, poți să trăiești într-o altă lume.

Zeci de mii de oameni, zeci de mii de suflete, zeci de mii de chipuri zâmbărețe. La festivale asta e constanta. O atmosferă pozitivă, de petrecere, de sărbătoare. Găști de fete și băieți, toți frumoși.

Sclipici cu sclipici, mai apoi încă puțin sclipici. Fetele poartă, la festivale, sclipici, fie că e încorporat în machiajul lor, fie că îl aplică pur și simplu pe piele, pe ten. Fiecare e originală în felul ei, iar look-ul lor diferă de la simplu la sofisticat. I love and appreciate them all!

Anul acesta nu am purtat sclipici la UNTOLD, dar seria festivalelor încă nu s-a încheiat, mai am timp. Cei de la NOTINO au reduceri acum exact la ceea ce am nevoie! Iar mie deja mi-a venit comanda. Mi-am cumpărat glitter pentru față de la NYX și Makeup Revolution London.

Mereu m-am considerat o fată care adoptă stilul clasic, dar mi-am propus de acum înainte să fiu mult mai colorată și îndrăzneață când vine vorba de stilul pe care îl adopt la festivale. Can’t be bad!

Am ales și de la Makeup Revolution culori puternice, vii, versatile, pentru un viitor look cât mai vesel. Multitudinea de lumini de la festivale fac ca tot acest glitter să strălucească superb! I want to be shiny, too!

Toate aceste produse mă fac să aștept următoarele festivale cu mult mai multă nerăbdare și entuziasm. Idei pentru un festival look cât de fresh și diferit îmi trec prin minte. Le păstrez pe toate!

Dacă ai participat și tu la un festival până acum, știi exact despre ce vorbesc! Beautiful people, all smiling, all happy, all energetic!

Până la următorul festival, știu că am pregătit tot „arsenalul„ . Rămâne doar să aștept!

Get your shine on, babe!

You deserve it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.