Beauty

Shine bright!

În ultimul timp am tot vorbit despre make-up aici, pe blog și zic că încă mai sunt multe de zis așa că, continuăm discuția.

Am atins multe aspecte până acum, însă despre iluminator nu s-a zis nimic și nu e un aspect de neglijat, zic! Let’s get to it!

Puteți întreba toate prietenele mele apropiate, Daiana voastră nu obișnuia să folosească iluminator de niciun fel, ba chiar nu îi vedea sensul… ( Imagine that … ) Acestea fiind spuse, am început timid cu un strobing stick de la un brand no-nome și ușor am început să mă îndrăgostesc iremediabil de tot ceea ce implică un iluminator.

Concluzia?

Machiajul meu nu este gata, până tenul meu nu strălucește în toate locurile potrivite!

Când mi-am făcut mai mult curaj, am trecut la iluminatorul de la Makeup Revolution și da, a fost o revoluție. Prețul e mai mult decât prietenos și strălucirea este tot ceea ce trebuie, bifează toate căsuțele.

Atunci când caut un iluminator, îmi doresc să evit culorile închise sau prea deschise, mă feresc de maro, piersică sau beige deschis, caut acel auriu plăcut because we are GOLDEN.

Makeup Revolution Reloaded – Nuanța Raise the bar

Îl aplic pe nasuc, pe pomeți și un strop de iluminator aplic și pe buze înainte de a aplica rujul.

Am descoperit că îmi place ‘conturul’ lăsat de iluminator buzelor după ce aplic rujul, acestea strălucesc și eu sunt mulțumită.

Și dacă tot vorbim despre rujuri și ne place brand-ul Nyx , hai să îți arăt un ruj foarte calitativ, cu o gamă variată de culori.

Vorbesc despre Nyx Extra Creamy și fie că optezi pentru un roz prietenos, un nude versatil, un roșu aprins sau un roșu sângeriu, aici le ai pe toate.

Știu că toate ne dorim make-up de calitate fără să fim neapărat nevoie să punem bănuți deoparte o lună pentru a ni-l putea permite. Știu că nu vă este indiferent ceea ce aplicați pe ten, tocmai de aceea vă împărtășesc din experiența mea. Scopul meu este să vă ajut!

Rujul are un efect de satin, îngrijește și hidratează buzele.

NYX Professional Makeup Extra Creamy Round Lipstick – culoare THALIA

Deși spun mereu că sunt The girl with the red lips, de data aceasta am optat pentru un nude închis simplu, cuminte. Când locul, situația nu permite un look extravagant, aleg calea clasică. Nu are cum să dea greș …

Uite așa, împreună, am găsit două produse calitative, la un preț mai mic de 40 lei, împreună. Now that’s what I call a good deal!

Dacă ai încercat cumva aceste produse și ai un feedback pt mine, aștept mesajul tău pe Instagram! Girls help girls!

Până data viitoare, vă îmbrățișez cu drag și vă doresc o primăvară de poveste!

Stay safe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.