Beauty

Scrub it all off!

Hello, hello!

We meet again!

E timpul pentru un nou articol pe blog și astăzi povestim despre un subiect pe care l-am mai atins pe blog doar o singură dată. Știți deja că sunt o fană a gomajului pentru corp și că nimic nu îl înlocuiește! Corpul nostru înlătură celulele moarte singur singurel însă uneori nu strică să îi întindem și noi o mână de ajutor!

Vă spuneam și în articolul anterior că nu agreez deloc scrub-ul pentru corp care are particule mici care nu ajută la exfolierea pielii în adevăratul sens al cuvântului și că mereu caut scrub cu particule mari, mai abrazive, pentru a simți cu adevărat efectul unui gomaj reușit!

Totodată, știm că nu este indicat nici să exagerăm cu aceste gomaje, personal, apelez la ele cam de două, maxim 3 ori pe saptămână. Consider că este mai mult decât suficient!

Și uite, acest articol pe blog îl consider oportun întrucât am găsit un nou gomaj pentru corp de la Organic Shop Scrub care bifează toate căsuțele mele cu brio.

Într-un recipient ușor de manevrat și stocat, ce se închide etanș, stă un gomaj pentru corp de nota 10*, care unde mai pui că pe lângă că miroase extraordinar are particule maaaaari și numai bune pentru exfoliere! It is a dream!

Personal am ales exfoliant cu zmeură și ca să vedeți cam cât de yummy este, până când am reușit să îl rimesc și să îl și âncerc de cîteva ori cum e și firesc, este out of stock! Nu vă faceți griji! Gama este foarte largă și găsiți muuulte alte variante potrivite pentru voi din aceeași gamă, care sunt convinsă că vor fi la superlativ!

Cu un singur click pe body scrub ajungeți la toată gama disponibilă!

Parfumează pielea frumos, o hidratează în același timp și uite așa, avem parte de o piele considerabil mai sănătoasă și mai frumoasă!

Și dacă vă uitați și la spuma delicioasă, să știți că e anti-stress și e tot de la Organic Shop Body Desserts Candy Floss . Desert pentru corp o numesc ei și să știți că chiar este! #yummy

Miroase delicios, a vată de zahăr. Mă duce cu gândul la dulce copilărie, perioadă fără griji și perioadă în care singurul meu „stres„ era cum să mă lase mami să stau mai mult p-afară!

Articolul acesta pe blog a fost unul tare yummy și sper că v-am îndulcit și vouă ochii și sufletul! După ce le-am încercat temeinic, pot să le recomand cu mare drag!

Till next time!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.