Beauty

Ready for sun!

Ladies, I am back again!

Știu deja că verile nu mai sunt atât de călduroase, pe an ce trece sunt tot mai pretențioase, dar soarele tot strălucește zi de zi și noi avem datoria să ne îngrijim de piele și de ten ca la carte!

Trebuie să recunosc că m-am tot documentat și eu de unde am putut despre importanța SPF-ului și am încercat să acumulez cât mai multe cunoștințe. Ceva ce la început am tratat cu superficialitate, acum iar foarte în serios!

Tenul nostru are nevoie de protecție solară cât mai mare și trebuie să o aplicăm zilnic, că e vară, că e iarnă.

Acum trebuie să mărturisesc iar ceva: dacă la început credeam că orice produs cu SPF este și bun, ulterior am aflat că m-am înșelat și că trebuie în aceste produse să investesc dacă vrea să am efectul scontat… ceea ce am și făcut!

Am profitat de Notino Black Friday – știți deja că sunt Notino Lover – și am achiziționat produsele dorite la un preț mai prietenos.

Înainte de toate, mi-am dorit o cremă cu SPF 50 pentru ten și în același timp, îmi doream o cremă într-un recipient mic, să o pot pune în orice geantă și să o pot duce cu mine peste tot.

Vichy Idéal Soleil – cremă ușoară pentru protecția solară pentru corp și față SPF 50

Am găsit o astfel de cremă la Vichy și îndeplinește toate punctele de pe wish list: SPF 50 și recipient mic de 30 ml. E mărunțel și de acum înainte vine cu mine peste tot! O cantitate mică e suficientă pentru tot tenul! I love you, little one!

Nu știu despre voi, dar la final de zi, abia aștept să ajung acasă și să îmi curăț tenul, simt că îmi ia o greutate de pe umeri și dacă experiența anterioară m-a învățat iar ceva e că: aflăm tipul de ten pe care îl avem, în cazul meu – ten normal, spre uscat – și nu aplicăm orice apă micelară pe ten.

Am luat la cunoștință și am acționat în consecință așa că am ales de la Avène apă micelară demachiantă, care și curăță tenul, pentru piele sensibilă. Am ales sticluța cea mai mare, la 500 ml și credeți-mă, e medicament pentru ten.

Avène Skin Care – apă cu particule micele pentru piele sensibilă

Când o aplic, curăță, are un efect calmant – toată ziua stau cu mască la clinică pe față – și îmi dă o stare de bine.

Îndepărtează machiajul fără să îmi usuce tenul și după nu necesită clătire.

Apoi am ales un gel de duș Avène ca să duc până la capăt răsfățul și da, ați ghicit, l-am ales să fie pentru piele sensibilă. Are și un miros delicat, chiar reușește să întregească răsfățul pentru ten și corp.

Avène – Gel de duș pentru piele sensibilă
Avène – Gel de duș pentru piele sensibilă

Ladies, voi ce folosiți pentru protecție solară? Ce produse alcătuiesc momentele voastre de răsfăț bine meritate?

Till next time!

Much love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.