Beauty

READY FOR „ SCANDAL ” ?

Babes, ne întâlnim iar!

Azi, aleg să vă povestesc despre un alt parfum preferat, pe care l-am descoperit datorită celor de la Notino.ro .

Ceea ce poate voi nu știți este că eu pun o comandă pe site-ul lor cel puțin lunar. Dacă ați pus și voi comenzi Notino, știți că mereu primiți cadou mostre pentru diferite parfumuri. Ei bine, la ultima mea comandă, am primit cadou o mostră a parfumului „SCANDAL” de la Jean Paul Gaultier, mai exact SCANDAL By Night.

Despre această mostră e vorba:

Da, e aproape gata. Aștept să-mi ajungă parfumul, până atunci drămuiesc fiecare strop …

Curioasă fiind și în același timp atrasă de culori, de modalitatea de prezentare, de sticluța ( permiteți-mi să spun ) sexy a acestui parfum pe care o vedeam în poze, l-am mirosit. Babe, știi acel moment în care pur și simplu, știi? Știi că ai găsit un parfum ce îți vine mânușă?

Pentru mine așa a fost.

Gama „SCANDAL” de la Jean Paul Gaultier este alcătuită din trei parfumuri:„SCANDAL” , „SCANDAL By Night” și „SCANDAL A Paris”. Recent am avut ocazia de a le încerca pe toate și tot la „SCANDAL By Night” am rămas …

Nu e un secret că parfumurile dulci sunt pe sufletul meu. Mereu voi alege parfumurile îndrăznețe, feminine, parfumurile statement.

Acest parfum, cu siguranță, nu e un clișeu.

Sticluța a cărui capac descrie picioarele în aer a unei femei, îți dă un indiciu asupra personalității acestui parfum. Picioare feminine ce poartă tocuri. Aurite.

All that womanliness … I`m adoring it…

E altfel. Nou, modern, iar în același timp puternic și elegant.

Având ca notă inimă, mierea, și ca notă de bază lemnul de santal și tonka, e un parfum dulce și seducător. Nota de vărf e tuberoza. Aparține grupelor de parfumuri florale și orientale.

Un parfum ce atrage privirile și ascute simțurile …

Un parfum ce îți dă încredere, ce te face să te simți așa cum ești: de neînvins.

FEMINITATEA e definită așa –
Ansamblul trăsăturilor care dau specificul caracterului feminin.

Parfumul acesta e labirintic, misterios, în care aromele se împletesc în forma idealului feminin.

Zilele acestea, pe site-ul Notino.ro, se desfășoară Notino Black Friday și găsiți acest parfum șoi nu numai, la reducere. Now this good news! Sper să vă îndrăgostiți și voi de acest parfum la fel cum m-am îndrăgostit și eu: iremediabil.

Dacă deja cunoașteți acest parfum, aștept părerile voastre!

Always a pleasure, babes… till next time!

Love, The girl with the red lips

Leave a Reply

Your email address will not be published.