Beauty

Oh, red lips!

Sunt atât de entuziasmată, sper că se transmite asta prin rândurile mele, babes!

Azi vorbim despre buze, mai exact despre buze roșii, preferatele mele și colac peste pupăză, e luna decembrie, culoarea e în sincron perfect cu sărbătorile de Crăciun.

Pe blogul meu stă scris ,, The girl with the red lips ” și multe s-au schimbat de la înființarea lui, dar unele lucruri rămân de neclintit. Buzele roșii încă sunt #totallyme și mă reprezintă complet.

Culoarea roșie, o culoare aprinsă, feminină, puternică, discretă sau … indiscretă? De fiecare dată când aplic rujul roșu pe buze, simt că outfit-ul meu a primit ultimul detaliu de care avea nevoie.

Fără să exagerez, am încercat zeci de nuanțe, zeci de branduri și acum I AM IN LOVE! #redlips

My love a fost întâlnită pe Douglas !

Firesc, rujul pe care oarecum l-ai subestimat, ajunge să fie preferatul tău și să te facă să îți retragi orice urmă de îndoială pe care o aveai la adresa lui.

Vorbesc despre Lancome Matte Shaker – nuanța Red’y IN 5 ! Girl, slay!

Uite, îl port aici !

Eram puțin descurajată inițial, recunosc, de modalitatea de aplicare. O asemenea pensulă, sub așa formă, cu burețel, mă făcea să mă gândesc cum facilitează aplicarea rujului.

Rujul roșu, e superb, dacă e aplicat perfect, la milimetru. Cel puțin în ochii și mintea mea… L-am comandat totuși, a ajuns și : momentul adevărului!

Între timp ce-l aplicam, prima dată mi-a plăcut textura, mai apoi m-am concentrat pe pensula pe care o subestimam eu. În final, eram perfect mulțumită. Rujul avea nuanța pe care o văzusem online, iar aplicatorul m-a ajutat să respect conturul buzelor ușor.

#perfectredlips

Pe buze e foarte ușor, se simte ca o ”a doua piele” și nu mă face să îmi simt buzele încărcate deloc.

L-am purtat atunci o zi întreagă și s-a comportat foarte bine, iar buzele mele nu s-au uscat.

Îl folosesc și acum, sunt determinată să încerc și alte nuanțe, nu doar de roșu. Îmi doresc un nude, uite, de exemplu ACESTA .

Dar…

Buzele roșii au fost și rămân, preferatele mele …

Leave a Reply

Your email address will not be published.