Sunt atât de entuziasmată, sper că se transmite asta prin rândurile mele, babes!

Azi vorbim despre buze, mai exact despre buze roșii, preferatele mele și colac peste pupăză, e luna decembrie, culoarea e în sincron perfect cu sărbătorile de Crăciun.

Pe blogul meu stă scris ,, The girl with the red lips ” și multe s-au schimbat de la înființarea lui, dar unele lucruri rămân de neclintit. Buzele roșii încă sunt #totallyme și mă reprezintă complet.

Culoarea roșie, o culoare aprinsă, feminină, puternică, discretă sau … indiscretă? De fiecare dată când aplic rujul roșu pe buze, simt că outfit-ul meu a primit ultimul detaliu de care avea nevoie.

Fără să exagerez, am încercat zeci de nuanțe, zeci de branduri și acum I AM IN LOVE! #redlips

My love a fost întâlnită pe Douglas !

Firesc, rujul pe care oarecum l-ai subestimat, ajunge să fie preferatul tău și să te facă să îți retragi orice urmă de îndoială pe care o aveai la adresa lui.

Vorbesc despre Lancome Matte Shaker – nuanța Red’y IN 5 ! Girl, slay!

Uite, îl port aici !

Eram puțin descurajată inițial, recunosc, de modalitatea de aplicare. O asemenea pensulă, sub așa formă, cu burețel, mă făcea să mă gândesc cum facilitează aplicarea rujului.

Rujul roșu, e superb, dacă e aplicat perfect, la milimetru. Cel puțin în ochii și mintea mea… L-am comandat totuși, a ajuns și : momentul adevărului!

Între timp ce-l aplicam, prima dată mi-a plăcut textura, mai apoi m-am concentrat pe pensula pe care o subestimam eu. În final, eram perfect mulțumită. Rujul avea nuanța pe care o văzusem online, iar aplicatorul m-a ajutat să respect conturul buzelor ușor.

#perfectredlips

Pe buze e foarte ușor, se simte ca o ”a doua piele” și nu mă face să îmi simt buzele încărcate deloc.

L-am purtat atunci o zi întreagă și s-a comportat foarte bine, iar buzele mele nu s-au uscat.

Îl folosesc și acum, sunt determinată să încerc și alte nuanțe, nu doar de roșu. Îmi doresc un nude, uite, de exemplu ACESTA .

Dar…

Buzele roșii au fost și rămân, preferatele mele …

You might also enjoy:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *