Beauty

My lovely duo!

Mă bucur tare mult că ne revedem pe blog! Nici că se putea o zi mai potrivită pentru un nou articol. La Oradea plouă torențial, iar în aer plutește un miros fresh! Lângă o cafea cu lapte și niște biscuiți, vă scriu.

Azi vreau să vă vorbesc mai pe îndelete despre două produse pe care le-am tot postat la InstaStory, dar pentru că primesc în continuare întrebări despre ele, here I am!

Sunt produse pe care puteți pune în categoria drogherie și sunt cele mai bune prietene cu pielea ta!

Uite-le: my lovely duo!

Hai să începem cu Vaseline Original ! Când pielea mea trage un semnal de alarma, un SOS, și văd că nimic nu mai funționează cum ar trebui, scot artileria grea.

Vaseline Original

Ceea ce aș vrea ca voi să știți înainte de toate, este că Vaseline Original este un amestesc din ulei și ceară – 100% vaselină și nu, nu are parfum.

Crema aceasta nu e o cremă pe care o aplici, masezi puțin și poți ieși pe usă. Este o cremă pe care mi-ar plăcea să o percepi precum un tratament. Are o hidratare intensă însă cu o absorbție lentă.

Când o aplic? Seara, mereu seara înainte de culcare și cel mai des pe zona gambelor, uneori și a coapselor, abdomen și spate mai rar, iar pe brațe aproape niciodată. Mai apoi, îmi pun serialul preferat și las crema să își facă treaba. Aștept!

Vara, când mai umblu desculță, tot seara, o aplic pe tălpi și apoi iau niște șosete de bumbac. Feet heaven!

Acum hai să povestim despre buze! Tot la InstaStory vă povesteam că în ultimul timp, buzele meu au fost mai uscate ca niciodată fără să găsesc vreo explicație.

Vaseline Lip Therapy – ROSY LIPS

Cu o explicație sau fără, e o problemă ce trebuie rezolvată așa că ce am făcut? Am recurs la Vaseline Lip therapy și le-am scos la liman în două zile. Acest balsam pentru buze se aplică ușor, în contactul cu pielea se încălzește repede și e foarte ușor de aplicat. Da, acest balsam Rosy Lips dă o foarte ușoară culoare roșiatică buzelor, foarte discret.

Eu am ales Rosy lips pentru că am văzut ulei de migdale în componența sa și mereu mi-a plăcut. Puteți alege în total din 4 sortimente, cel mai bun feedback de la voi, a primit cel cu aloe vera și vă cred pe cuvânt! Nu l-am încercat pe acela, dar știu că aloe vera face minuni!

Orice alte creme aș folosi în viața de zi cu zi, acest duo nu lipsește și la nevoie e mereu aici pentru mine și pielea mea!

Dacă te hotărăști să le încerci și tu sau ai făcut-o deja, aștept un feedback de la tine!

Până data viitoare, vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

A voastră, Daiana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.