Uncategorized

Love your hair!

Hello, babes, it is me again!

Vara este aici, își spune cuvântul și sincer chiar încerc să nu mă plâng de căldura de afară. #takeiteasy

Astăzi vreau să povestim despre păr, iar voi știți deja că recent am avut parte de un style makeover și pe voi v-am găsit la fel de încântate ca și mine de noul meu look! Recunosc solemn că niciodată nu am avut o nuanță atât de deschisă de blond, dar simt că acest nou look îmi vine mănușă, este TOTALLY ME!

Din totdeauna am încercat să am grijă de părul meu deși recunosc că nu mereu mi-a și ieșit. Când aveam nuanța mea naturală, părul meu nu era foarte pretențios, dar acum, că am trecut la ceva superb, dar pretențios în același timp, am înteles că vechile obiceiuri trebuie să dispară pentru a face loc altora noi, mai sănătoase, mai benefice pentru părul meu!

De stilizat, încerc să îl stilizez cât se poate de rar deși nu prea trece o săptămână fără să îl ondulez sau să îl întind cu peria și feonul. Rar, extrem de rar, poate nici de două ori/an îmi întind părul cu placa clasică. O am pe cea cu aburi. dar și pe aceea o folosesc rarisim.

De când cu noul look, nu mai practic „sportul„ de a stiliza părul fără niciun pic de protecție termică. Iubesc cum arată părul meu acum și uite-așa trebuie să îi acord mai multă atenție.

Înainte de a începe orice fel de stilizare singurl meu gând e: protectie termică par . Am ales un produs Schwarzkopf pentru că nu sunt străină de acest brand și eram convinsă că va fi un produs calitativ. Așa și este!

Schwarzkopf Taft Heat Protection are pompiță ceea ce îl face foarte ușor de aplicat și protejează părul până la 230 grade. Având în vedere că eu am părul mai firav și nu am nevoie de temperaturi mari, pentru mine este perfect!

Se aplică pe părul uscat, dar și pe cel umed. Pe părul umed, aplică-l pe secțiunile pe care urmează a se folosi produsele de stilizare.

Oferă protecție de până la 72ore și un aspect natural așa că tu poți să faci tot ceea ce ai de făcut, iar între timp ești fără cusur! #flawless

Poți să folosești acest produs pentru orice coafură îți dorești: create cu uscătorul, placa de păr sau ondulator.

Dacă îți dorești și să fii prietenoasă cu mediul înconjurător, poate te vei bucura să știi că această formulă a protecției termice este vegană.

Cum ne îngrijim de ten de exemplu, trebuie să ne îngrijim și de părul nostru, cu atât mai mult cu cât îl facem să treacă prin fel și fel de factori traumatizanți pentru el în încercarea de a-l face să arate și mai frumos decât e.

Părul, este și el o carte de vizită pentru noi so take good care of it.

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.