Beauty

Love bomb!

Hello, babes!

It’s me again!

Până acum am tot vorbit despre make-up și zic că putem să îl lăsăm să ia o pauză, tocmai de aceea am hotărât azi, să vorbesc despre skincare.

Eu știu că și tu, ca și mine, trebăluiești toată ziua. Cureți, ștergi, reîmprospătezi, redecorezi, lustruiești și cine e cea care are cel mai mult de suferit? Exact, pielea mânuțelor tale.

Acest articol, răspunde măcar parțial și la o întrebare primită des din partea voastră: Daiana, ce porți în geantă? Ei bine, ceva tot trebuie să am din moment ce am impresia că port un sac de cartofi după mine, la cât de grea e.

Printre multele lucrușoare mai puțin folositoare din geantă, am și unele cu un scop binedefinit. La ce mă refer? Creme de mâini. Au fost și până acum fooooarte folositoare, dar acum consider că sunt indispensabile. Purtăm mânuși și folosim geluri dezinfectante foarte des și asta se vede pe pielea noastră…

Deși recunosc că nu îmi place să mă dau cu cremă pe mâini, acum chiar nu am drept de apel. Nu știu ce m-aș face fără!

Crema pe care o folosesc este LOVE BOMB – luxury hand cream, de la Vivian Gray și judecând după poza asta, puteți ghici ce m-a atras prima dată. Coooorect! Ambalajul, care nu are cum să nu îți placă!

LOVE BOMB – luxury hand cream by Vivian Gray

Norocul meu a fost că această cremă nu e frumoasă doar pe la exterior, cât și pe la interior. E o cremă ușoară, care spre norocul meu, se absorbe repede în piele și o hidratează. #heavenforhands

Lasă o piele fină și netedă, iar mirosul ei e pe măsură!

Ba mai mult, de la acest brand, am și o cremă pentru corp, din aceeași gamă, LOVE BOMB – luxury body lotion, pe care am cumpărat-o după ce m-am declarat mulțumită de crema pentru igiena mâinilor.

LOVE BOMB – luxury body lotion by Vivian Gray

Sunt tare mulțumită de ambele și sunt atât de frumoase, încât le percep și ca pe niște accesorii feminine. Niște accesorii cu folos! #megusta

Sper că vă îngrijiți și voi de mâinile voastre, merită toată atenția!

Nu uitați să zâmbiți, vă stă atât de bine!

A voastră,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.