Beauty

Lipstick like paint!

Well hello, hello, hello beautiful people!

It’s the girl with the red lips typing again!

Decembrie e tot mai aproape și știu că și voi vă pregătiți cu drag și spor pentru cea mai veselă luna a anului. I know I am!

Programarea la manichiură pentru unghii roșii e all set și acum urmează, ca în fiecare an, un ruj roșu, all new! Mereu țin ochișorii larg deschiși pentru ce e nou și în viziunea mea, interesant!

Babe, poate știi asta despre mine deja sau poate, nu, dar sunt un MEGA MARVEL FAN și nu există un film cu un super-erou Marvel pe care să îl fi văzut doar o dată! Îmi pun filmele de multe ori să și ruleze pe fundal, în timp ce lucrez și din fiecare am părțile mele preferate și da, deja le știu pe de rost… #geek

La cinema, dacă rulează un film Marvel, pe mine mă găsești la avan-premieră…

Când am auzit de colaborarea Maybelline – Marvel am fost suuuuper încântată, curioasă și intrigată! I was like: Woah, now what is THIS?! THIS. I. NEED. #musthave

Maybelline x MARVEL – 20 PIONEER

Am profitat de Black Friday și mi-am comandat un ruj roșu din colecția Maybelline – Marvel, m-am gândit că merit ceva frumos tare din partea mea, pentru mine, dacă tot se aproprie luna cadourilor.

Am ales nuanța 20 PIONEER și ea mi-a și dat inspirația pentru titlul acestui articol: lipstick like paint. Un ruj hiper-pigmentat, pentru care conceptul de ”aplicare în mai multe straturi” pur și simplu NU EXISTĂ.

Maybelline x MARVEL – 20 PIONEER

Un roșu intens, care îmbracă buzele precum o a doua piele, fără să le usuce. Rezistent la transfer, a trecut cu brio și testul măștii de protecție pe care o purtăm zilnic. Trust me, this lipstick STAYS ON!

Babe, tu ai încercat oare această colecție? Ce părere ai? Iar dacă nu ai reușit încă să faci asta, profită de Black Friday, începând cu 23 – 29.11 beneficiezi de 25% reducere la cele mai bune branduri folosind codul „black25”!

Poate cauți cadouri de Crăciun pentru că ești o babe căreia nu îi place să lase totul pe ultimul moment.

Indiferent de cât de diferite sunt acum lucrurile, unele totuși rămân neschimbate: sharing is caring! Cei dragi ne sunt alături necondiționat, dar noi știm că merită o atenție oricât de mică ar fi ea!

Un acel ceva, care să le aducă aminte de noi!

Ladies, decembrie nu e departe și eu țin să vă urez de pe acum, o ultimă lună a anului cât mai frumoasă, presărată cu reușite pe ce plan vă doriți voi, pe toate dacă se poate și numai sănătate!

A voastră,

Daiana

This is me wearing MAYBELLINE x MARVEL – nuanța 20 PIONEER

Leave a Reply

Your email address will not be published.