Beauty

It’s spoiling time this Christmas!

Hello, ladies!

Decembrie este aici și uite că se așterne iar iarna cu frigul ei! Atmosfera veselă de sărbători plutește în aer și toată lumea e cu gândul la cadouri și vacanță.

Tu cumperi cadourile din timp sau mai degrabă lași totul pe ultimul moment?
Personal, încerc să mă gândesc din timp și să fiu atentă la cei dragi și dorințele lor!

În toată agitația sărbătorilor, să nu uiți nici de tine, să își faci și ție mici atenții, mici momente de răsfăț. Uite, așa am făcut și eu!

Idei de cadouri pentru femei sunt muuuulte, dar eu îți prezint ce am ales pentru mine. Am ales de data asta un Duo Gift Box și va fi momentul meu delicios. O combinație între Frosted Vanilla unt pentru corp și Luxury Hot Chocolate cremă de duș și baie.

Oare mai trebuie să zic cât de frumos miroase acest Duo Gift Box…? Cred că nu! Bineînțeles că este pentru toate tipurile de piele și că le poți folosi oricând dorești. Untul de corp este hrănitor și acum, pe frigul de afară, chiar avem nevoie de asta! bbbrrrr!

Delicious Duo Gift Box Festive Favourites este un kit complet pentru piele și e în ton cu atmosfera ce plutește afară, acasă, la serviciu, la mall, oriunde. Atmosfera de sărbătoare!

Este de la I love… și da, I am loving it! Îl poți alege pentru tine sau pentru cineva drag ție și vei știi cu siguranță că va avea parte de momente delicioase datorită ție.

Fericirea se regăsește în lucruri mărunte și tu știi asta. It doesn’t take a lot to be happy! Alege de sărbători să te îngrijești de cei aproape de sufletul tău, dar și de tine. Tu ești acolo pentru tine în fiecare zi, treceți prin câte și mai câte mereu împreună… you deserve only the best!

Încheiem un nou an împreună, aici pe blog și imediat începem altul. Cât de repede trece timpul… Mulțumesc că mi-ai rămas aproape!

Să ai sărbători minunate alături de cei dragi și tot ce mai bun al tău să fie!

Merry Christmas!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.