Beauty

It’s lipstick time!

Hello, hello, hello!

Revin azi cu un nou articol și aleg să vă vorbesc tot despre make-up pentru că da, e un subiect ce nu se termină vreodată și mereu avem ceva nou de descoperit!

De nuanțele de roz sau nude, nu cred că ne mai săturăm vreodată și mereu găsim o nuanță pe care suntem sigure că nu o avem. #truestory

Și pentru că mereu mi-a plăcut să vă arăt rujuri care știu că o să vă mulțumească fără să vă deregleze bugetul, azi am două sugestii pentru voi. Ambele de la același brand: Essence

Să începem cu rujul Essence Ultra Last și sunt happy că din acest tip am și o nuanță de rose, foarte girly și soft și o nuanță de nude. Un nude mai închis de data aceasta.

07 – Eternal beauty ( stânga ) și 08 – Undress my lips ( dreapta )

Hai să vedem poze cu fiecare! Nuanțele pe care le am sunt: 07 – Eternal beauty și 08 – Undress my lips !

Aceste rujuri au o textură moale, sunt ușor de aplicat și au un finish mat. Ușor de asortat, versatile, le potrivești ușor la orice look și îți oferă un make-up delicat. Așa ca tine #bighugs

Nu usucă buzele, ba dimpotrivă, au un efect hidratant!

Mai apoi, am pentru voi tot de la Essence, rujul Essence Velvet Matte de la care am tot așa, două nuanțe: 02 – Marshmalove și 10 – Greedy coffee !

Acum hai cu poza!

08 – Undress my lips ( stânga ) și 02 – Marshmalove ( dreapta )

Nuanța 02 – Marshmalove, este un roz mai aprins, mai îndrăzneț, spre deosebire de nuanța 08 – Undress my lips, care e o nuanță calmă de roze. Girl, dacă mă întrebi pe mine, îmi plac amândouă și zic că depinde doar de mood!

Next, dacă comparăm nuanța 07 – Eternal beauty cu nuanța 10 – Greedy coffee, prima e o nuanță de nude/maro închis, iar în cea de a doua, avem un strop de cărămiziu și asta le face radical diferite. Depinde de ce se potrivește ținutei tale sau pur și simplu, de chef!

Nu spune nimeni că nu putem avea o colecție de rujuri, cu o multitudine de nuanțe, la preșuri prietenoase, dar calitative. De brand-ul Essence sunt ferm convinsă că ai mai auzit, la fel și eu! tocmai de aceea nu m-am sfiit să cumpăr aceste rujuri și să mă bucur de ele.

Și a da! Prețul unuia e 10 lei … I mean, come on! 10 lei!

Dacă cumva decizi să încerci sau ai încercat deja aceste rujuri, te rog mult, aștept un feedback de la tine!

O zi plină de zâmbete îți doresc!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.