Lifestyle

It`s Christmas time!

Ladies, ne întâlnim iar și de data aceasta Crăciunul, cu a lui veselie, este și mai aproape de noi! Știu că frigul de afară nu ne sperie, în suflet dăinuie căldura pe care o împărtășim cu aproapele nostru!

Împărtășim un zâmbet, un compliment, o vorbă caldă, o încurajare, o îmbrățișare, dar și multe multe cadouri ! Doar e Crăciunul!

Prima mea sugestie: Jean Paul Gaultier La Belle

Nimic nu se compară cu bucuria ce se citește de pe chipul celor dragi atunci când rup cu nerăbdare ambalajul cadoului primit abia așteptând să vadă ce surpriză îi așteaptă … și cu toții știm asta!

În această perioadă a anului fiecare dintre noi caută să facă cadouri de Crăciun cât mai frumoase, personale și pline de însemnătate!

Revolution PRO Lipstick Collection ! Uite o colecție de rujuri în nuanțe de roșu, perfectă pentru Crăciun!

Ascultăm cu atenție persoanele dragi, le analizăm mai mult ca niciodată, mereu sperând să vedem oare ce le lipsește de data aceasta. Poate, poate, intenționat sau nu, prindem câte un indiciu în zbor!

Oare tu apreciezi mai mult să faci un cadou cuiva drag sau să primești unul? Eu bifez prima varianta! Entuziasmul meu atunci când caut un cadou pentru cineva drag este la cote maxime și mereu pornesc cu un gând care se dezvoltă tot mai mult și parcă nici nu mai știu când să mă opresc! #haha

Frigul de afară ne afectează pielea și eu știu asta așa că, iar online găsim o multitudine de seturi cadou de care ne putem bucura, firesc, la un preț de sărbătoare! Uite ce îți propun eu!

Vivian Gray Red Christmas ! Talk about a Christmas mood!

În final, știm foarte bine că cei apropiați sufletului nostru nu se așteaptă neapărat la cadouri din partea noastră, dar noi știm și mai bine că asta nu ne împiedică deloc să ne facem de cap și să le cumpărăm ceva frumos! Bucuria cea mai mare constă în a dărui ceva, fie acel ceva mare sau mic, simbolic sau nu, gestul face diferența!

Christmas time is a time for giving back & we sure know how to do that!

Pe măsură ce ni se adună cadourile de oferit, realizăm că viața noastră este plina de oameni frumoși, că avem sprijin nu doar în noi înșine, cât și în aproapele nostru… și asta este de neprețuit!

Fie care aceste sărbători care vin, șă fie exact așa cum vi le doriți și să aveți liniște în suflet!

Lots of love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.