Beauty

Healthy summer tan!

Hello, it’s me!

Am revenit pe blog și uite așa azi dăm împreună, oficial, startul la vară!

Soarele nu doar strălucește, ne și încălzește și în șifonier e timpul pentru rocadă: hainele de iarnă puse on hold și scoatem la interval hainele de vară. Știți voi, acele haine ușoare, colorate, lejere, vaporoase, răcoroase.

Hainele de vară se potrivesc foarte bine cu un bronz superb, cu o piele arămie și catifelată.

Mărturisesc că înainte să mă fac puțin mai mare și să am curiozitatea de a cerceta mai în profunzime, am frecventat și eu solarul și pot spune că fac parte dintre fetele norocoase, care nu au avut parte de efecte secundare. Știm că nu este așa în toate cazurile, din păcate… Apoi, pur și simplu nu am mai mers la solar, iar timpul a trecut și uite așa, în anul 4 mă aflam la cursul de dermatologie unde doamna doctor ne prezenta de ce ar trebui să NU mergem la solar. Erau argumente venite din partea unui specialist, ultimele de care eu aveam nevoie. Eram convinsă!

Bronzul tot îmi place și trebuie să fie o cale sănătoasă către un bronz frumos și doamna doctor a spus DA! Loțiunile! Și uite așa, m-am reorientat complet. Am căutat pe internet și despre brand-ul ZIAJA am mai tot auzit, produse de la ei am mai încercat însă nu loțiuni autobronzante. It was time!

După răsfoirea cumulului de feedback-uri pozitive în legătură cu acestă loțiune autobronzantă am decis: The one, acesta e! Mereu aveam impresia că o cremă autobronzană trebuie să fie scumpă pentru a fi calitativă, dar de data asta m-am înșelat. Am tot răsfoit site-ul, am răsfoit recenzii, și tocmai acestea m-au făcut să îmi îndrept atenția spre acest produs și să le pun la o parte pe cele o idee mai scumpe.

Prima dată , mi-am pregătit pielea cu un gomaj. Am aplicat această loțiune autobronzantă ZIAJA de două ori până acum și am respectat instrucțiunile. Se aplică pe corp uniform și o cantitate mai mică pe genunchi și coate. Se masează pielea până se absoarbe crema de tot și doar mai apoi, ne punem haine. Zis și făcut!

În altă ordine de idei, rezultatele apar după 3-4h și se poate folosi zilnic până atingem bronzul dorit! Și da, crema miroase demențial!

Hello, healthy tan! Happy to have you!

Babe, tu ce loțiune autobronzantă folosești?

See you next time!

XoXo

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.