Beauty

Great hair – always!

Hello, beautiful!

Babe, azi aleg să îți povestesc despre un alt produs pe care eu îl folosesc de mult timp, săptămânal, de cel puțin 2 sau 3 ori. Fie că e necesar, fie pt că-mi place, pur și simplu.

E vorba despre șamponul uscat de la Batiste – show stopping, heavenly volume.

Recunosc, când am auzit pentru prima dată de șampon uscat, eram sceptică, dar în același timp, FOARTE CURIOASĂ. Părul meu mi-a dat mereu bătăi de cap. Nu e foarte bogat, se unge foarte repede, iar de când sunt instructor sportiv la sală, uneori l-am spălat și zilnic săptămâni la rând. Lesne de înțeles, acest lucru a lucrat doar în defavoarea mea. Evit ondulatorul de păr și placa.

Vara, dacă îl spăl și-l las să se usuce în ritmul lui, capătă o formă frumoasă, se încrețește puțin. Ei bine, asta-mi place!

Înainte să apară șamponul uscat, mereu îmi imaginam în sinea mea, o soluție rapidă, temporară, care chiar să dea roade, pentru a avea un păr frumos.

Viața merge pe repede-nainte, neprevăzutul apare mereu și știu că și tu, babe, te-ai găsit în următoarea situație: un eveniment apărut spontan, ținută inexistentă, păr ce nu vrea să asculte, timp putin… stres.

De când folosesc Batiste ( iar gama e foarte largă, îți poți alege cel care ți se potrivește ) știu că îmi pot completa orice ținută, cu un păr frumos.

#nomorestress

Pur și simplu, pulverizez la rădăcină, masez și părul arată curat, îl pot aranja cum îmi place! Batiste – show stopping heavenly volume chiar îi conferă volum! #happyhairhappygirl

Știți deja, în mine veți găsi mereu un feedback pozitiv. Uite babe, câte șampoane uscate Batiste am acum :

Da, chiar atât de mult îmi place! Unul îl folosesc în prezent, altele două își așteaptă rândul cuminți. La fiecare comandă pe care o pun pe site-ul Notino.ro, comand și-un șampon Batiste. Doamne ferește să rămân fără! #haha

La ultima mea comandă Notino.ro am ales să comand și unul special pentru părul șaten Batiste – with a hint of colour, pentru nuanțe de păr castaniu. Nu l-am încercat până acum, dar urmează și un feedback e de nelipsit.

Când călătoresc, e un must-have în bagajul meu. Îl găsim și în varianta cu 50 ml, perfect for flights!

SECRET! Eu mai folosesc șamponul uscat Batiste și așa: când îmi doresc extra volum, îl aplic și pe părul proaspăt spălat și uscat. It works!

De ce mi-l cumpăr mereu de pe Notino.ro ? Pentru că e original, coletul îmi ajunge într-un timp scurt în fața ușii și pe site-ul lor e doar 18 lei. În comerț nu l-am găsit nicăieri la prețul acesta, nici măcar când era la promoție.

În plus, începând de azi până pe 4 august 2019, dacă pui orice comandă pe Notino.ro în valoare de minim 220lei primești o reducere de 25lei la următoarea comandă. Voucher-ul cu discount-ul aferent îl primești ambalat odată cu prima comandă, astfel ești sigură că beneficiezi de el. #sporlacumpărături

Mă bucur că am avut iar întâlnire pe blog, babe! Dacă ai încercat pănă acum șampoanele uscate Batiste, aștept un feedback și din partea ta. Mereu contează!

Sending you all my love!

Leave a Reply

Your email address will not be published.