Beauty

Gorgeous hair – INSTANTLY!

HELLO, my lovely one!

This is your babe typing!

Ladies, nu se poate să treacă o lună fără un articol pe blog despre un produs nou, pe care l-am încercat și mi-a plăcut!

Faptul că viața în zilele noastre este o adevărată cursă contra cronometru, nu mai e un secret pentru nimeni și cred că toate simțim asta pe pielea noastră!

Atât de multe de făcut și atât de puțin timp…

Noroc că arsenalul nostru cu produse de îngrijire poate ține pasul și cred că dacă ar fi ceva ce ne-am dori toate să fie fără cusur 24/7, acela ar fi PĂRUL!

Mărturisesc că tare mi-aș dori ca mereu părul meu să fie ca rupt dintr-o revistă fashion, să plutească frumos în bătaia vântului, cu un volum de invidiat, dar that is never going to happen pentru că nici modelele din revistele fashion nu au părul așa 24/7. #truth

Totuși atunci când planul din agenda ta, nu se desfășoară cum ai preconizat și iar timpul nu e de partea ta, părul ți-l salvează un șampon uscat la care am recurs de atâtea ori!

Știți deja, aici pe blog, despre Batiste v-am mai povestit, recent am încercat un alt șampon uscat, de la Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture .

Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture

Șamponul uscat de la Batiste îl folosesc pentru volum și strălucire însă nu mereu avem nevoie doar de volum, uneori avem nevoie și de o fixare ușoară și OSIS+ face exact asta!

Îl aplic, îl las maxim 2 minute și apoi pot să îmi stilizez părul cum consider!

OSIS+ este pentru orice tip de scalp și conține amidon de orez care prezintă proprietăți absorbante ce elimină excesul de grăsime din păr.

La clinică folosesc cu sfințenie boneta ceea ce înseamă că părul meu se îngrasă de 2 ori mai repede decât în mod normal fiind uneori acoperit și 14h pe zi. Mereu port cu mine un șampon uscat just in case.

O fată trebuie să fie mereu pregătită!

Babe, tu folosești șampon uscat? Pe care? Ce părere ai?

Pe data viitoare!

Much love,

Daiana

The girl with the red lips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.