Beauty

Good hair, good life!

Hello, lovely! It’s me, I’m back!

Ne revedem pe blog iar și iar și acest articol are parcă un alt vibe, e sfârșitul lunii noiembrie și deja colinzile sunt peste tot! Scot bradul și beteala de la naftalină în curând și ce să mai?! Crăciun să fie, în case și în suflete!

Ne pregătim pentru sărbători cu mic cu mare însă anumite aspecte trebuie să fie mereu READY! Un aspect care se încadrează mereu aici și care trebuie să fie mereu prezentabil, cu atât mai mult de Crăciun, este nimeni altul decât părul blond!

Știți că de câteva luni am trecut printr-un makeover de zile mari și mi-am făcut cea mai deschisă nuanță de blond pe care am avut-o vreodată! A fost o super experiență, iar rezultatul a fost mi-nu-nat!

Odată cu transformarea prin care am trecut la păr, am învățat că pe cât este de frumos, pe atât este și de pretențios! Da, acum era momentul mai mult ca niciodată pentru șampon, balsam și mască dedicat, așa că am început căutarea și am cerut sfaturi!

Am ajuns la renumitul brand Kérastase și pe bună dreptate! Toate drumurile au dus acolo și de câteva luni bune, l-am tot testat și implicit am și rămas axată pe el, pentru că îmi place super mult!

Săptămâna aceasta , de Black Friday, este livrare gratuită la toate produsele și mi-am propus să-mi fac plinul, uite cum a și ajuns la mine un nou set! Oferta este valabilă în perioada 22.11-28.11.2021! Șampon și mască, here I am! Am profitat de reduceri pentru că, de ce, nu?!

Am ales gama Blond Absolu desigur și părul meu e mulțumit! Șamponul este pentru păr în nuanțe reci de blond, cum este și al meu, decolorat (tot cazul meu) sau șuvițat. Mi-am dorit foarte mult ceva ce să mă ajute să îmi păstrez nuanța de blond cu care am plecat de la coafor & această gamă mă ajută să fac exact asta!

Neutralizează orice nuanță de galben ce ar putea apărea în timp, cu brio și astfel nuanța rece de blond persistă în timp! Este, sincer, tot ce mi-am dorit!

Masca Blond Absolu o folosesc de 2, maxim 3 ori pe săptămână și conferă hidratarea de care are atât de multă nevoie un păr vopsit și decolorat ca al meu!

Babe, dacă ai și tu un păr blond în nuanță rece ca și mine, la ce gamă te-ai oprit? Ce se potrivește pentru tine?

Te îmbrățișez cu drag și ne vedem data viitoare, în decembrie!

Să avem un final de noiembrie magic!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.