Lifestyle

Give your home a new scent!

Hello, ladies! It’s me again!

M-am reîntors pe blog și acum natura ne înconjoară puțin altfel. Un nou vibe, un nou feeling, o nouă paletă coloristică. Zile tot mai răcoroase, tot mai scurte și un soare tot mai puțin prietenos.

Ieșim în grabă afară, ne bifăm toate lucrușoarele de pe to do list și apoi dăm fuguța spre casă unde știm deja că e cald și bine. Acasă e unde ne așezăm sufletul și ne simțim cei mai confortabili…

De când m-am mutat la casă, am început să descopăr lucruri cărora înainte nu le dădeam atenție. Le observam, dar treceam repede cu vederea.

Acum mi-am zis să observ și să și încerc!

Am tot văzut articole online și reclame în care consumatorul, în cazul de față eu, era încurajat să dea casei un nou vibe, o nouă aromă și recunosc că mereu mi-ar plăcut aceste bețișoare ce difuzează diferite arome.

Mereu în mintea mea automat îmi percepeam noua casă cu o nouă aromă, parcă mai cozy, parcă mai primitoare și uite că a venit momentul oportun, am făcut prima mea achiziție.

Am recurs la brand-ul THD , un brand care mi-a făcut cu ochiul și pe care l-am găsit și affordable, iar gama de arome e incredibil de variată. Sigur găsești ceva pe gustul tău.

Eu am găsit!

Mi-am dorit ceva delicios, în mintea mea, ceva ce să se potrivească și cu noile culori ale naturii. Alegerea mea a fost Diffusore Arancia E Mandarino. Da, da, da! Sună yummy, nu? Portocale și mandarine. Gândul meu a zburat la copilărie și mi-am adus aminte de cojile de portocale și mandarine, puse pe calorifer. Sper că ai făcut și tu asta și că nu sunt prea de demult! Haha!

De azi are loc de cinste în sufrageria mea și stă acolo cuminte, eliberând parfumul treptat. Dacă doresc o aromă mai intensă pur și simplu întorc câteva bețișoare invers în recipientul cu esență & that is all!

I let it work its charm!

De asemenea, pe lista mea de to do este și să încerc difuzoare de aromă cu ultrasunete despre care am auzit numai lucruri bune! Sunt și tare frumoase din punct de vedere estetic. Deocamdată picătura mea de culoare din sufragerie mă înveselește instant!

Babe, tu ai încercat? Ai un asemenea difuzor acasă? Poate unul cu ultrasunet? Dacă da, ce arome preferi?

See you next time și între timp, îți doresc ca toamna să îți încălzească sufletul!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.