Beauty

Get the BOBBI look!

Hey ladies, am revenit pe blog și oh how I love the autumn vibes pe care le primim zilele acestea.

Natura multicoloră parcă ne îndeamnă și pe noi să ne asortăm ei, așa că la mine pe Instagram, pozele cu specific de toamnă au cam început să apară!

Probabil una dintre cele mai cute schimbări ați si reperat-o deja, nuanțele rujurilor mele pe care le port, s-au schimbat și ele și acum au căpătat o cu totul altă atmosferă… I got that autumn vibe on my lips!

Bobbi Brown Mini Crushed Lip Color – Nuanța RUBY

Exact asta aveam în minte și când mi-am comandat un nou ruj Bobbi Brown : hai că toamna e aici, e timpul pentru ceva altfel, ceva nou!

M-am îndrăgostit pur și simplu de aceste rujuri Bobbi Brown mini, oh so CUTE! Culoare pe care mi-am ales-o eu este intens pigmentată și e exact cât să-ți ajungă o toamnă întreagă!

Bobbi Brown Mini Crushed Lip Color se numesc și e imposibil să nu le îndrăgești! Hidratează buzele, e ușor de aplicat și rezistă durată îndelungată. What more can you ask of it?!

Bobbi Brown Mini Crushed Lip Color – Nuanța RUBY

Cu un așa design mini, îți încape și în cea mai micuță geantă pe care o ai și lasă loc pentru toate celălalte lucruri ale tale. Promise!

De acest brand, Bobbi Brown am tot auzit în trecut numai cuvinte de laudă și am fost chiar curioasă să îi încerc produsele! Am ajuns la concluzia că da, își merită toate cuvintele de laudă!

Culorile aceste de toamnă, implicit nuanța RUBY, subliniază foarte frumos fondul de ten și accentuează machiajul tău!

Acest Bobbi Brown mini, warms up your heart și e atât de ușor să-l iei cu tine! Mic și de efect, e primul meu ruj în miniatură ca să spun așa!

Bobbi Brown Mini Crushed Lip Color – Nuanța RUBY

Babe, care este nuanța ta preferată de toamnă pentru buze? Ești și tu mai îndrăzneață în sezonul multicolor la fel cum sunt și eu?

Lips set the whole vibe so be the vibe with Bobbi Brown!

Lots and looooots of love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.