Beauty

Get that BOOST!

Hello, ladies!

E timpul să stăm iar în povești pe blog and oh how I missed it!

Azi vorbim despre un produs pe care vi-l arătam zilele trecute pe Instagram, un produs pe care l-am încercat pentru prima dată! Un produs de la Neutrogena, un brand pe care-la preciez foarte mult deja de foarte mult timp. Am incercat n produse de la acest brand, în special pentru capacitatea lor de hidratare și da, pe unele le folosesc în special iarna. #bbbrrr

Dar un produs pe care îl putem folosi 365 zile/an este acest cleanser Hydro Boost cu acid hialuronic. L-am tot folosit zilele acestea pentru a vă putea da și un feedback corect și acum uite-mă pe blog!

Deși se poate folosi în orice moment al zilei, când simți tu nevoia, eu aleg să îl folosesc seara, în timpul dușului care ne pregătește pentru un somn liniștit!

Primul lucru pe care as vrea să ți-l spun este că e nevoie de o cantitate foarte mică de produs pentru a acoperi tot tenul! La prima folosire am aplicat o idee prea mult, din neștiință, dar nicio problema! #weliveandlearn

Aplici gelul pe fața umezită în prealabil și masezi ușor, cu mișcări circulare, până ce se formează o ușoară spumă. Mai apoi aștepți puțin pentru a-l lăsa să acționeze și clătești & TA-DA!!!

Acest HYDRO BOOST folosește acidul hialuronic pentru a ne oferi tenului o extra hidratare puternică și pentru a-l ajuta să își păstreze elasticitatea mai mult timp!

Bineînțeles, acest cleanser ajută și la îndepărtarea excesului de sebum și a impurităților de pe ten, mai pe scurt, ajută la curățarea tenului. Avem zile care de care mai agitate, tenul nostru se luptă și cu poluarea în fiecare zi așa că o curățare și o reîmprospătare sunt bine venite la final de zi!

Dacă ești poate pentru prima dată pe blogul meu, aș vrea să menționez că tenul meu este normal spre uscat și că s-a comportat perfect la folosirea acestui cleanser de la Neutrogena.

Pielea rămâne mai elestică, luminoasă, cu un aspect FRESH!

Girl, dacă te hotărăști să încerci acest Hydro Boost cleanser de la Neutrogena știi deja că aștept cu mare drag un feedback din partea ta! Părerea ta e importantă pentru mine!

Pe data viitoare și până atunci, nu uita să te îngrijești și de tine!

Te îmbrățișez cu drag!

A voastră,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.