Beauty Lifestyle

Fly smart, fly easy

Știu că e vară și că e momentul pentru o vacanță… sau poate chiar două, trei… ? Mai scurtă sau mai lungă, departe sau aproape, una să fie, mereu o așteptăm cu sufletul la gură. După un an de muncă sau studiu, o vacanță e binemeritată. Puțin bronz, puțin soare, puțin aer curat … să fie!

Vara aceasta, imediat după sesiune ( … și ce sesiune a mai fost ), am vizitat pentru prima dată Grecia alături de El. Eram atât de entuziasmată: locuri noi, oameni noi, soare, plimbări lungi… și dacă era timpul pentru Grecia, era gata sesiunea!

Prima dată trebuia să ajungem acolo. Let’s fly high! Străină de avion nu eram , dar regulile stricte pe care le implică trebuie respectate. Fie că vorbim despre demachiant, fond de ten, apă micelară, balsam de buze, șampon, gel de duș șamd toate trebuie să fie în limita a 100ml.

Pentru mini-vacanța din Grecia am reușit să mă încadrez într-un final, dar cu noul kit pentru vacanță de la Notino, am scăpat pentru totdeauna de această grijă.

Hai să-ți povestesc, babe! Kit-ul e așa:

Trei recipiente micuțe, sub formă de sticluță și două sub formă de cutie pentru cremă, cea clasică. Toate se închid etanș pentru a preveni orice eveniment neplăcut, iar pentru a fi și mai simplu, stau împreună într-un portfard potrivit lor. Let’s be organized!

Ce pui în ele? Ce dorești tu. Cum le organizezi? Cum dorești tu. It’s all about you! Da, nu trebuie să călătorim în străinătate ca să știm că primim șampon și gel de duș la orice pensiune sau hotel, dar la fel de bine știu că, fiecare dintre noi avem șamponul preferat, care ni se potrivește. O cremă preferată, perfectă pentru tenul nostru, acum o poți lua cu tine.

Un al doilea portfard, conține o mască pentru ochi, de la KORIKA și trei șervețele demachiante de la Saffee + un nou portfard, de data aceasta și mai mare!You know we need them, girl …

Nu ies din casă fără un strop de parfum, în mintea mea, nicio ținută nu e completă fără el. În vacanță, nu fac excepție. De obicei, dintre toate parfumurile mele, aleg doar unul. Îl aleg în funcție de starea mea, de destinație, îl aleg în funție de ce vibe îmi dau locurile pe care urmează să le vizitez. Un atomizator pentru parfum mai conține kit-ul Notino. HOW DREAMY!

Se încarcă direct din sticluța parfumului tău preferat și e ready to go! Uite așa!

Cu acest kit, am undă verde la călătorii fără stres, fără probleme.

Notino se gândește mereu la toate și bine și face!

Babe, care e următoarea ta destinație? Scrie-mi aici, într-un comenatriu. Pentru mine urmează Italia! #soexcited

Love, Daiana!

Leave a Reply

Your email address will not be published.