Health

Dorbob Bakery: Part 1

Dorbob Bakery: Part 1

Hai să vorbim despre ceva bun!

Ceva bun și sănătos!

MOTTO: ” Să producem pentru client ca și cum am produce pentru noi înșine. ”

Ca de obicei, trebuie să vă povestesc puțin mai multe, ca să înțelegeți tot.

Așa că, ne întoarcem puțin în timp și suntem pe data de 6 martie 2018. Eram la facultate, înainte de laboratorul de Tehnica protezelor dentare, așteptam să vină dna doctor. Stăteam eu pe Instagram, ca de obicei și primesc un mesaj de la cei de la Dorbob Bakery. Nu pot să vă explic cum mi s-a luminat fața!

Chiar înainte cu câteva zile de mesajul lor, treceam pe lângă un magazin Dorbob și mă gândeam că oare a cui e și cine e în spatele celei mai mari brutării din Oradea. Universul lucrează pe căi neștiute și neobosite.

The Universe never sleeps! Put your ideas out there, girl!

Mesajul suna cam așa:

Cum să nu îmi ”dospească” sufletul când citesc așa mesaj?!

Îmi spuneți și voi de multe ori că se transmite atitudinea mea pozitivă și mă bucur atât de mult!!!

Primul pachet oferit mie de către ei a fost imediat după acest mesaj și nu a apărut online. A fost pentru mine, pt a-i cunoaște pe ei, a fost pentru a mă convinge eu de calitatea produselor. Nu era nevoie întrucât eu din anul întâi cumpăram fel de fel de bunătăți de la ei, mi-am propus să le încerc pe toate. Ca student, Dorbob m-a salvat de multe ori.

A doua colaborare a avut loc de 1 mai când Dorbob Bakery ne-a asigurat micul dejun, mie și prietenelor mele. Împreună cu Adelina, Mădălina, Merve, Dhalia, Cristina, Denisa și Mayda am savurat un mic dejun copios! A fost tare frumos și de data aceasta, dacă ești cu mine de mult timp, știi că am pus totul pe Instagram. Mi-a fost mai mare dragul! #familybreakfast

Dacă sunteți la curent cu activitățile mele din ultimul timp, știți că am fost invitată să văd și linia lor de producție. Dacă vreți să vedeți cum a fost, am pus totul la Highlights: Dorbob Bakery.

Dorbob Bakery este o brutărie locală și produsele lor sunt făcute din aluat proaspăt, necongelat.

Bunătățile lor nu conțin conservanți și datorită acestui fapt, produsele lor neambalate au termen de valabilitate 24h. Produsele precum haioșele, cornulețele, sărățelele sau covrigeii au termen de valabilitate de 10-14 zile, iar 4-7 zile pentru croissante ( dragele noastre croissante cu unt sau fără ), muffins, linzere ( Adelina, vino la linzerul cu mac ) și checuri. Cozonacii, preferații tatălui meu, au termen de valabilitate de 14 zile.

În timpul vizitei mele la sediul brutăriei, am văzut cum se îngrijesc ca produsele lor să îndeplinească cerințele nutriționale ale noastre, ale consumatorilor.

Se muncește pentru noi. Se muncește cu drag și spor.

Mi-au arătat ingredintele pâinii noastre cea de toate zilele: făină albă de grâu, apă, drojdie, sare iodată, maia din făină de grâu, maia din făină de secară și enzime.

Am întâlnit aici numai oameni tineri, frumoși, am descoperit multă muncă și dedicare, o afacere de familie care a pornit din fașă și a crescut treptat.

Mâine vă povestesc despre una dintre vedetele brutăriei lor: pâinea ciabatta.

Babe, pe curând!

Yours, Daiana.

Semnat: The girl with the red lips.

Locație: Levender Farm Oradea

Rochie: StarShinerS

Leave a Reply

Your email address will not be published.