Beauty

Complimente…

Hello, babe!

You`re FLAWLESS.

Sinceră să fiu, nu puteam să încep altfel. Azi vorbim despre artista mea preferată – Beyoncé – mai exact despre parfumul meu preferat din gama ei:
Beyoncé Heat .

Parfumul pentru care am primit și cele mai multe complimente… de ce? Aflăm imediat.


Beyoncé Heat

Numele parfumului „ Heat ” în traducere „ Căldură ”, e în sincron perfect cu vremea de afară. E frumos, e soare, e cald, e vară.

O feministă convinsă, parfumurile Beyoncé se potrivesc fiecărei personalități. „ Heat ” este un parfum dedicat exclusiv femeilor, iar eu m-am îndrăgostit de el iremediabil. E primul parfum pe care ea l-a lansat, iar eu eram ferm convinsă că-mi va plăcea. Am avut dreptate. Până în prezent am încercat aproape toate parfumurile Beyoncé însă Beyoncé Heat rămâne, de departe, preferatul meu.


Beyoncé Heat

Un parfum pentru femeia modernă, sigură pe ea, senzuală, feminină, în continuă mișcare și hotărâtă. Uite, babe, un parfum pentru tine, descrierea asta, e și descrierea ta.

Țin minte, în campaniile de promovare îl vedeam, mă gândeam că-mi place până și sticluța. Capacul ce se aseamănă cu o coroană – pentru că we are all queens – și mai apoi, sticluța în sine, care pornește de la transparent în partea de sus și ajunge treptat la un bordo în partea de jos sau chiar roșu aprins, depinde de cum cade lumina … oh-so-sexy…


Beyoncé Heat

În plus, culoarea roșie e culoarea mea preferată. This is no secret. În ochii mei simbolizează încredere, feminitate, pasiune, determinare, putere, foc. Până și pe blog îmi stă scris : „ The girl with the red lips. ” deci … .

Probabil vă întrebați, totuși, cum miroase …? Notele de vârf sunt vanilie roșie și orhidee, magnolie grațioasă, neroli și piersică proaspătă, iar notele de inimă conțin caprifoi, migdale și mosc. Da, fără dar și poate, e un parfum dulce.

De-alungul timpului, am încercat fel și fel de parfumuri, ca și tine. Unele le-am ales iar și iar, altele au rămas în sticluță și pe ele s-a așezat praful. Beyoncé Heat e parfumul pe care îl aleg iar și iar și iar …


Beyoncé Heat

Cele mai multe complimente …

Nu vreau să închei înainte de a vă spune că acesta e parfumul pentru care am primit cele mai multe complimente… și să vă spun și de ce: pentru că nu e comun. De câte ori am renunțat la un parfum pentru ca l-am simțit prea peste tot și astfel și-a pierdut din farmec? Nu o dată.

Iubitul meu îmi spune și acum „ Ce frumos miroși. ”, iar eu zâmbesc. Parfumul face parte oarecum din arsenalul meu secret, mă completează și mă reprezintă perfect. E TOTALLY ME.

Babe, parfumul îl găsești pe Notino.ro și acum e la reducere! Da, parfumul din poze e al meu și e pe terminate. It`s time to shop!

You`ll love it! I promise …

Leave a Reply

Your email address will not be published.