Hello, babes!

V-am promis că o sa revin cu opinia mea în legătură cu pudra pentru albirea dinţilor, cărbunele organic, ce l-am primit, de la bettersmile.ro (link), în urmă cu ceva timp.

Înainte de toate, ţin să menţionez că aceasta este opinia mea reală, este exact ceea ce cred eu.

Să vă arăt cum vine cărbunele organic, ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi dacă vă decideţi să încercaţi, my babies.

Avem aşa :

Pentru început avem cărbunele pudră organic, într-un recipient care se închide ermetic. Recipientul vine şi el în cutiuţa lui.

Personal, îmi place modul de prezentare şi sunt încântată si de căpăcelul extra, de plastic, care apare în jumătatea de jos a pozei, cărbunele astfel nu se împrăştie peste tot şi rămâne fresh. Îmi plac şi culorile alese, defapt non culorile, alb şi negru, dacă e să ne referim şi la detalii. Consider că sunt reprezentative pentru ei, cărbune negru, ambalaj predominant negru, I like!

Mai apoi, kit-ul conţine şi o periută de dinţi, simplă, foarte cute. Iniţial peria de dinţi vine sigilată şi ea în cutiuţa ei. În poză este periuţa mea de dinţi, ca să vedeţi totuşi cum se comportă după câteva utilizări. Este moale, chiar plăcută la periaj. Eu folosesc cărbunele organic deja de peste 7 zile.

Şi acum să răspund unor întrebări ce le-am primit de la voi, babes.

Ce gust are?

Să ştiţi că aproape pot spune că nu are niciun gust. Nu vă gandiţi că are gust amar, chiar nu. Imposibil să nu vă placă din cauza gustului, care după cum deja ziceam, aproape nici nu există.

Ce face cărbunele organic?

Ceea ce vreau eu să înţelegeţi este că pudra nu echivalează cu un tratament stomatologic de albire a dinţilor sau folosirea benzilor de albire. Cărbunele curăţă dintele, în profunzime, de unde derivă şi albirea lui. Dintele este mai curat. Eu am folosit cărbunele după periajul cu pasta mea de dinţi uzuală, timp de 2/3 minute.

Înlocuieşte pasta de dinţi?

Nu, nu înlocuieşte pasta de dinţi. Cărbunele organic este ceva ce vei folosi extra.

Cum se face periajul?

Babes, periaţi dinţii cum o faceţi în mod normal când folosiţi pasta voastră de dinţi. Ceea ce pot să vă spun este că dacă obişnuiţi să vă mai plimbaţi prin casă în timp ce vă spălaţi pe dinţi, acum nu veţi putea face asta. Trebuie să fii deasupra chiuvetei, după 30/40 secunde de periaj, cărbunele intrat în contact cu saliva şi apa, se scurge uşor. Poţi chiar să îţi prinzi părul la spate, eu fac asta.

Pot să îl folosesc tot timpul?

Darling, nu. Priveşte cărbunele ca pe un tratament, niciun tratament nu este permanent, ci temporar. Nu l-am folosit niciodata de 2 ori pe zi şi nu l-am folosit zilnic. Foloseşte-l preţ de două săptămâni sau poate chiar puţin mai mult, iar mai apoi poţi să refaci tratamentul la distanţă de câteva luni sau când consideri tu că este necesar. Nu ştiu cât de mult contează, dar precizez că nu sunt fumătoare, probabil este şi acesta un factor care a contribuit la apariţia mai rapidă a rezultatelor.

Eşti mulţumită?

Da, babes! Luând în considerare tot ceea ce am zis mai sus şi concluzionând, am observat o schimbare şi da, dinţii se şi simt mai curaţi. Am acceptat să organizez un Giveaway cu un kit BetterSmile – Cărbune organic, tocmai pt că îmi place. O să-l foloesc în continuare şi vreau să ofer ocazia de a-l încerca şi vouă!

Babes, vreau să ştiu dacă a fost de ajutor pentru voi articolul meu, aştept mesajele voastre, ca de obicei! Dacă credeţi că poate articolul este folositor si prietenilor tăi, împătăşeşte-l cu ei sau Share it, pe Facebook. Help me share the love!

Vă pup şi vă îmbrăţişez cu drag.

Love, D.

PS: Giveaway-ul începe mâine şi abia aştept!!!

 

 

You might also enjoy:

12 Comments

  1. Pare destul de interesant, eu am de fel dintii sensibili si nu pot folosi nici macar pasta de dinti cu efect de albire, sa nu mai zic de benzi. Intrebarea mea este cum il folosesti mai exact? Zilnic sau doar de cateva ori pe saptamana? Iar la dintii sensibili cum ai recomanda sa il folosim? Te pup si te urmaresc cu drag.

    1. Il folosesc dupa ce ma spal pe dinti cu pasta mea de dinti uzuala, si in 8 zile de cand am carbunele, l-am folosit de 7 ori. Nu cred ca ar trebui sa ai probleme de la el, nu are atat de multe “ingrediente” sa zic asa, ca o pasta de dinti normala, este doar carbunele organic, 100% carbune. Asta e doar opinia mea, poti intreba un medic stomatolog, poate iti va spune mai multe ! Te pup, o noapte frumoasa sa ai !

  2. Mereu am fost interesată de modalități de obținere a unui zâmbet impecabil, iar cărbunele organic se dovedește a fi o alegere potrivită pentru albirea dinților.
    Plus că și prețul este unul decent.
    Ei.. asta numesc eu un articol cu o informație completă. Thaanks!

    1. Heeeyyyy, babe! Ma bucur tare de tot ca esti o utilizatoare multumita <3 Iar cat despre articol, ma bucur ca ti-a fost de folos !

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *