Lifestyle

Cadouri, cadouri…

It’s the most wonderful time of the year!

Babes, se mai așterne iarna încă o dată peste sufletele noastre și realizăm că se mai încheie iar un an. Cu bune, cu mai puțin bune, în final toate trec și ceea ce rămâne ești TU.

Căldura sufletească vine în contrast cu frigul năprasnic de afară și totul capătă o atmosferă de magică, de poveste.

Scriu acest articol pe blog, între timp mănânc mandarine și am pe o foaie în fața mea, o listă intitulată: CADOURI

În luna decembrie fac cele mai multe cumpărături, lesne de înțeles de ce…

Ne manifestăm grija și atenția față de cei dragi, necondiționat, tot anul, dar orice cadou e mai special când e făcut de Crăciun.

Momentan sunt pe NOTINO și mă bucur de zecile de posibilități. După cum știți, de anul acesta, am și eu un acel special someone și primul pe lista mea este EL .

O întreagă secțiune, zeci de sugestii, Cadouri pentru EL Fie că vorbim despre parfumuri, despre îngrijirea corpului, tenului sau a părului, fie că ne dorim ceva pentru igiena dentară, NOTINO has got it all!

Apoi, urmează eroul meu: mama mea. Cadouri pentru EA e unde trebuie să căutați. Știu că parfumul ei preferat este pe terminate, e simplu!

Să puneți tot sufletul vostru în fiecare cadou, să scrieți ceva frumos pe o felicitare, ceva ce să le umple ochii de lacrimi de bucurie. Să fiți mai buni, mai generoși, să fiți voi înșivă.

Să nu uităm și de cei mici! Optez anul acesta pentru un set de perii ce ajută la descâlcirea ușoară a părului. Viu colorate, cu unicorni pe ele, le găsiți AICI.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc Crăciunul. Avem un ritm de viață, pe repede înainte și parcă uităm să ne oprim în loc. Uităm să ne bucurăm de lucruri mărunte.

Crăciunul te obligă să faci asta. Luminile multicolore, aroma vinului fiert, râsetele, târgurile din centrul orașului, bradul de Crăciun, turta dulce, colinzile ce se aud la fiecare pas, nu au cum să treacă neobservate…

Be Jolly!

Faceți cadouri oamenilor dragi, bucurați-vă de sfintele sărbători, în familie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.