Beauty

BROW THIS WAY

Hello, gorgeous!

De ultima dată de când ne-am văzut aici pe blog a venit toamna și acum întreaga natură îți schimbă veșmintele. O multitudine de altfel de culori ne așteaptă!

Schimbăm tricourile cu bluzele, mai apoi cu puloverele comy și uite așa, trendul se schimbă.

But what’s always trendy? Cool eyebrows! They are ALWAYS IN.

Știți deja despre mine sau poate nu, că în rutina mea de beauty pensatul este inexistent. Da, forma sprâncenelor pe care o vedeți la mine e cea naturală, nu le fac absolut nimic pentru că, recunosc că-mi plac și așa.

Nu pot spune la fel când vine vorba despre rutina de make-up. Acolo da, acord atenție sprâncenelor.

Cred că orice fată îți dorește sprâncene perfecte și eu nu fac excepție. Ceea ce îmi doresc eu în principal este să le accentuez forma într-un mod cât mai natural.

De ani buni vă arăt pe Instagram paleta pentru machiajul spâncenelor BROW THIS WAY de la Rimmel London pe care da, o plac și o folosesc și în prezent. După o pauză, am achiziționat-o iar și e din nou vremea ei.

Găsiți kit-ul disponibil pe Medium Brown și Dark Brown, eu am optat pentru prima variantă. Pe cât de mic e acest kit, pe atât e de folositor. Pe de o parte avem nuanța soft de medium brown/dark brown și ceară. Personal folosesc doar partea cu ceara, cea cu fardul mereu rămâne intactă. Așa reușesc să obțin acel look natural și în acelați timp obțin o nuanță mai intensă a lor. For me THIS IS PERFECTION!

Tot în kit găsești un aplicator cu două capete. Un capăt are o periuță care să te ajute la definirea, netezirea firelor de păr și la celălalt o mini-pensulă care să faciliteze aplicare produsului. Practic, all you need is there!

Nu petrec, în general, foarte mult timp la etapa sprâncene, dar mereu obțin acel look pe care mi-l doresc.

Babe, tu ce folosești pentru sprâncene? Ești adepta unui look natural ca și mine sau îți place un rezultat final mult mai definit?

No matter what, you do you as long as you feel even more beautiful in the end.

Nu pot încheia înainte de a-ți ura o toamnă colorată, cu căldură în suflet și zâmbet pe buze!

All the love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.