Beauty

BODY RAIN

Hello, happy people!

Ne revedem pe blog și bine-mi pare!

Nu știu voi ce ați făcut însă eu am fost într-o vacanță binemeritată zic eu și a fost plină cu zâmbete, momente magice, umor și soare! Yup, that’s right! Am stat la soare în fiecare zi și uite de unde a venit și ideea mea pentru acest articol!

Vorbim muuuult și bine despre produsele pe care le folosim înainte și în timpul expunerii la soare însă tare mi se pare mie că nu acordăm suficientă atenție la ce cremă după plajă folosim!

Nu, nu e indiferent ce folosim și în opinia mea o simplă cremă hidratantă nu e suficientă. Cremele după soare sunt diferite și nu doar că au acel efect de hidratare ci ele și calmează pielea după bronzare. Not the same thing!

Eu am ales o cremă după soare de la Bione Cosmetics și am făcut o alegere bună! #happy

O loțiune pentru toate tipurile de piele și care conține următoarele substanțe active: vitamina E, panthenol. Dacă e să vorbim despre aspect, m-a atras și ambalajul colorat, cu aer de vacanță și distracție! Not going to lie!

După soare mai vine și ploaie, dar de data aceasta metaforic vorbind. ”BODY RAIN” scrie pe ambalaj și îmi place cum sună! Are iz răcoritor! Se aplică simplu, pe pielea curată. Un alt aspect căruia îi dau atenție este cât e de ușor să aplici produsul pe corp și aici apare pompița care rezolvă totul cât ai clipi și nici nu te lasă să faci exces, risipă!

În plus, pompița se poate bloca și uite așa, nu putem pulveriza din greșeală.

Bio Sun se numește loțiunea după plajă și ți-o recomand și ție cu mare drag, babe! Da, regenerează în profunzime, are un efect de hidratare, dar e combinat cu efectul de calmare al pielii expusă la soare și asta face diferența!

Treat youself, always!

You deserve the best, honey!

Till next time!

Love,

Daiana

Leave a Reply

Your email address will not be published.