Beauty

Beauty time

Hello, babe!
Long time no see! Missed you!

Pe lângă un ten curat, îngrijit, hidratat, luminos, sănătos și un bun primer, la căpătâiul machiajului stă un super fond de ten! I guess we can all agree on that!

Toate petrecem timp încercând să găsim nuanța perfectă, formula ideală pentru tenul nostru. Toate căutăm a natural glow. Scopul nostru e acel look fresh, cu atât mai mult cu cât acel „ no make-up make-up” e încă atât de trendy. What a quest it is!


Azi este all about beauty cu noul fond de ten TEINT IDOLE ULTRA WEAR de la Lancôme.
Zilele trecute vă arătam la InstaStory că cei de la Notino au trimis către noi toată gama de nuanțe a noului fond de ten Lancome. Gama conține nu mai puțin de 44 de nuanțe.

Friendly to ALL WOMEN.

Vă dați seama că abia am așteptat să mă plimb printre multitudinea de nuanțe, să o găsesc pe a mea, să o port, să vă povestesc. Așa, ca-ntre fete!
De plimbat, m-am plimbat, m-am pierdut, iar în final m-am regăsit în nuanța: BEIGE CRISTALLIN .
AND I AM SO EXCITED, GIRL!

La prima vedere pot să spun că fondul de ten are o textură cremoasă, iar aplicarea lui se face ușor și rapid. E un fond de ten cu o acoperire ridicată, iar aspectul final e mat, satinat. Nu mi-am simțit tenul încărcat, cred că acesta e unul dintre cele mai importante aspecte pentru mine. My skin needs to breathe, girl!

Tot ce vă cer acum, e un scurt răgaz pt a purta fondul de ten. Promit că nu voi aștepta prea mult.
Zilele acestea avem parte de o vreme capricioasă. Ploaie, soare, ploaie, soare, ploaie, soare.
Să testăm fondul de ten, zic!

Revin, honey! Cât de curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published.