Beauty

A good primer? FOUND IT!

Hello, hello beautiful one!

Ne întâlnim iar pe blog!

Azi vorbim despre make-up pentru că, de ce, nu ?! Machiajul este acum parte din viața noastră de zi cu zi. Fie că îl purtăm pe ten, fie că îl vedem în magazine sau în multitudinea de reclame online.

Oricum ar fi, ești frumoasă, în primul rând, naturală așa că te încurajez să mai stai fără machiaj. Give your skin some time to breathe & don’t forget to moisturize!

Pentru că orice make-up ce îți dorești să reziste, începe cu un primer bun, aleg azi să vă vorbesc despre baza de machiaj pe care o folosesc de ceva vreme.

V-am arătat produsul acum câteva zile la InstaStory, v-am promis un articol pe blog, ei bine, uite aici e articolul și AICI e produsul:

Îmi căutam o bază pentru machiaj, eram în mijlocul unei sesiuni de shopping pe NOTINO ( știți că fac acolo cumpărături foarte des ), iar ca brand am ales NYX. Pur și simplu îmi doream să încerc un primer NYX ( și bine am și făcut! )

Are o textură lichidă, iar înainte de orice alt efect, hai să răspundem la cea mai importantă întrebare: Umple porii cu succes sau nu ? Răspunsul meu e: DA!

Tenul meu este normal spre uscat, menționez asta iar, poate tenul tău este la fel ca al meu.

Cât despre aplicare, sfatul meu este să nu zăbovești prea mult. Încerc să uniformizez primer-ul repejor. Eu, care nu sunt expert în make-up, încep cu nasul, pomeții, apoi obrajori, bărbie, găt, mai apoi etajul superior al feței. Nu mă întrebați de ce, pur și simple, așa m-am obișnuit, iar pentru mine funcționează.

Aspectul final al tenului este mat, ceea ce îmi place foarte mult!

Mă gândesc că asta te va ajuta dacă ai un ten mai gras. #hopeitwill

După ce primer-ul e aplicat, urmează, desigur, fondul de ten.

Acesta se aplică mai ușor, rezistă mai mult, iar aspectul final este unul soft, neted. #iloveit

Îl găsești pe NOTINO și acum, dar te sfătuiesc să mai aștepți puțin! Reducerile Black Friday 2019 sunt în toi pe site-ul lor, iar începând cu 25.11.2019 , dacă aplici codul de discount black20 beneficiezi de 20% reducere!

În plus, dacă ești în pană de idei când vine vorba de idei de cadou pentru cei dragi ție, tot NOTINO îți vine în ajutor! Fie că îți dorești cadouri pentru EA sau pentru EL, cu un simplu click găsești inspirație!

Hai, babes, că nu mai e mult și luna cadourilor este aici!

Încet, încet aprindem lumânările cu miros de scorțisoară, iar vinul fiert e la el acasă…

Leave a Reply

Your email address will not be published.